Elindult az élőszereplős The Last of Us-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 28.
  • Cooltúra
Link másolása
A What Remains ugyan nem hivatalos próbálkozás, viszont az eddigiek alapján egész jól visszaadja a két hét múlva megjelenő The Last of Us hangulatát. Helyben nézhetitek meg a húszperces első részt.

A Manifest Film interneten futó sorozata tíz évvel játszódik a fertőzés kitörése után és tíz évvel a The Last of Us történései előtt, a hangsúly pedig a három főszereplő kapcsolatán és karakterfejlődésén lesz. David magányos túlélő, aki az emberiség győzelmében bízva a túlélő kolóniákon kívüli életet választotta, Alex a bátyja után kutat, Andre pedig Alex bátyja, aki ugyan fertőzött, de valamiért mégis tud védekezni a betegség ellen, így gyakorlatilag nem is ember, de még nem is mutáns.

A What Remainsről a hivatalos weboldalon tudhatsz meg többet, lejjebb pedig az első részt nézheted meg. A The Last of Us június 14-én érkezik PlayStation 3-ra.

18.
18.
akifourteen
#17: Nem a filmre gondolok a jatekra.
17.
17.
akifourteen
Nem tudja valaki,hogy lessz e felirattal , mert a csehek megerositettek nekik lessz.
16.
16.
h.jozsa
Tudja valaki hogy,play plus-on is fent lessz a demó elsejétől...vagy csak a god of war tulajok kapják meg?
14.
14.
metercsiken
A játék ugyan nagyon érdekel, de ez a sorozat annyira nem fogott meg!
( legalább is a videó alapján )
A játékban biztos nem lesz gond az "akcióval" !?
13.
13.
Marcus T.
Kár, hogy nem a játék sztoriját nyomják, hasonló szereplőkkel. De talán azt a sztorit és karaktereket komolyabb filmnek akarják eladni.
11.
11.
DON GONDOCS
#2: A 28 Days Later-re gondolsz?
10.
10.
csoki0619
#2: Ezek nem zombik, hanem egy gombafertozes "aldozatai" ezert a zombis klisek itt nem ervenyesek. Ha Resident Evil-t akarsz akk rossz helyen jarsz.

#5: Ha neked a tobb mint 12-16 ora jatekido rovidnek szamit egy ilyen jateknal(raadasul magas ujrajatszhatosagi faktorral), akk te is rossz helyen keresgelsz.
9.
9.
Porcupine Tool
#2: Ebben a játékban a történet szerint 0 db. zombi van.Van viszont egy halálos gombafertőzés, fertőzöttek mutánsok.
7.
7.
l4cyk4
Nagyon jó, nekem tetszik, csak annyi a baj, hogy a színészek egy kicsit sem hasonlítanak az eredeti karakterekre, ami egy keveset levon a hangulatából. Ezt leszámítva, nálam 8/10.

#2: Ahány író, annyi történet, így kár a már meglévő zombis sztorikhoz hasonlítani és ez alapján kritizálni. Abban viszont igazad van, hogy kissé vontatottak az események, de rajongói próbálkozás révén (aminek általában hozadéka az alacsony költségvetés is) és magának a posztapokaliptikus, "zombis" témának betudva ennyi talán még belefér.
6.
6.
Nebuloid
#5: Ezek a játékokra inkább az interaktív film jelző illik. Nem nagyon lehetne olyan izgalmasra megcsinálni hosszabb játékidővel. Nekem is bajom volt a csökkenő játékhosszokkal, de aztán elő vettem pár régi játékot és majd megevett az unalom. 10-15 óra bőven elég. Pláne ha dolgozol vagy komolyan sulizol, akkor napi 1-2 órával jó sokáig el lehet lenni. Pláne, hogy egy ilyen játéknak szerintem komoly az újrajátszhatósága. Én úgy vagyok legyen inkább 10-15 óra fantasztikus játékélmény, mint 5+20 óra üresjárat.
4.
4.
exonic
Nekem bejött. Hány részes lesz és mikor várható a következő?
3.
3.
huszti
#2: Túlságosan a walking dead-ben élsz ember. Azokban a filmekben, ahol "fertőzéses vírus" terjed, ott tényleg bármi elég általában, de vannak azért olyan filmek is, ahol csak a harapás+halál kombó változtat át zombivá. És igazából itt azthiszem még a játékban se fogod tudni, hogy mégis mitől van ez az egész, szóval nem értem egyáltalán miért zombizod le a muksót. Szerintem inkább egy szörny, mint zombi. Egyébként tényleg unalmas kicsit, viszont szerintem lenne benne potenciál. Egy amolyan TWD-s vontatott cuccot simán ki lehetne belőle hozni
2.
2.
markoci555
baromság, túl lassúak a történések, aztán, amikor várunk valamit, akkor mit kapunk? egy vak férfit, aki annyit nem lát, hogy valami ott guggol a pulton, egy olyan zombit, ami még csak nem is zombi, aztán már csak tekergettem, mert csak beszéd volt, de WTF, egy normális zombis filmben, akinek a szemébe csöppen bármi, az zombi lesz, valamelyik filmben a papi felnézett, belecsöppent a szemébe a varjú csőréből a vér, fél perc és már nem létezett, a másik meg a férfi, minden normális zombis filmben ha kapnak egy sebet, az fertőződik, na most egy kifogás van ügye, hogy ők immunisak a cuccra, de b@szki, így semmi izgalom nincs benne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...