The Last of Us - elérhető a demó, új képek

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 1.
  • Letöltés
Link másolása
Letölthetővé vált a The Last of Us demója, de csak a God of War: Ascension tulajdonosai számára. A kipróbálható változat segít leküzdeni a várakozást, a többiek számára egy csokor csudálatos képet ajánlhatunk.

Ha rendelkezel a God of War: Ascensionnel, semmi más dolgod nincs, mint előhalászni a voucher kódot a játék dobozából, majd behelyezni a lemezt a konzolba. A menübe lépve, válaszd ki a The Last of Us: Early Access opciót, majd letöltheted a demót a PlayStation Store-ból. Az XMB-ben választ ki, majd telepítsd és feledkezz bele.

A kipróbálható változatban az Outskirts pályát próbálhatjuk ki, ahol Joel és Ellie, valamint Tess néhány fertőzöttel találkozik. A Runnerseket és a Clickereket különböző módszerekkel likvidálhatod - támadhatsz, vagy lopakodhatsz is. Fedezd fel a melankolikus környezetet, kombináld össze a megszerzett tárgyakat és morzsolj el egy könnycseppet!

Bruce Straley, a játék rendezője a Digital Spynak megerősítette, hogy megtartják az engine-jüket a PS4-es projektjükhöz is. A filmszerű, naprakész grafikai motort továbbfejlesztik majd a next-gen címeikhez, nem dobják kukába a generációváltás kedvéért.

Az Empire magazin jóvoltából befutott az első teszt is, amely maximális pontszámot, azaz 5/5-öt adott a posztapokaliptikus játékra. A kollégák el voltak kápráztatva, a jelenlegi generáció legjobb (!) játékának kiáltották ki a Naughty Dog alkotását.

Már csak két hét, s kézbe veheted a The Last of Ust, kizárólag PS3-on.

68.
68.
TheGrimReaper
#67: Köszönöm szépen a választ ! Viszont még mindig semmi... Nekem utoljára kb egy hete frissítette magát a GoW 1.07-re ha jól emlékszem... Most semmilyen frissítési lehetőséget sem ajánlott fel... :/
67.
67.
h.jozsa
#65:bedobod a lemezt a gépbe,letöltöd a frissitést amit a gép felajánl,elvileg mikor bejön a gow menüje a bal alsó sarokban már látnod kell a last of us feliratot....nyomod a kockát és ennyi!!!
66.
66.
h.jozsa
Már töltöm is a demót!!!
65.
65.
TheGrimReaper
Egy kis segítséget kérnék... Megvettem anno a God of War Ascension-t... Multiztam is vele egy darabig... Szóval lényeg a lényeg, megvan a játék.
Viszont a The Last of Us demót nem érem el sehogyan sem... Olvasgattam egy oár helyen... Mindent megpróbáltam amit találtam, de eredménytelenül ! Aki tud legyen szíves segítsen ! Előre is köszönöm !
64.
64.
trion96
#63: Áhhh jövôre tuti nem! Max 3 év múlva! Még úgyis van egy csomó fasza game amit kiakarok játszani ps3-on, és még jönnek is szép számmal.
63.
63.
Henry82
Le biztos nem sopri, jo ideig lehet meg majd kapni ra jatekokat, de nem sokat. Meg ki sem jottek az uj konzolok, de mar egyre tobb keszulo jatekrol irjak, hogy csak next genre jon es ahogy telik az ido, egyre inkabb igy lesz, par ev mulva meg tenyleg csak a Fifa lesz.
Sztem jobban jarsz ha veszel egy uj konzolt jovore, kulonben a legtobb jobol kimaradsz.
62.
62.
trion96
#59: "de a sracok itt azt mondtak most jott ki a kulonbseg, arra reagaltam" Ja tudom azért mondtam h szerintem már régebben kijött. Amúgy meg továbbra is azon véleményen vagyok, hogy a nextgen nem söpri le egybôl a mostaniakat! Jó példa err e a ps2 meg az EA is azt mondta h 2017-ig támokatják a mostani konzolokat (remélem nem csak fifa)
61.
61.
trion96
60.
60.
Henry82
Ha a jovo ev folyaman kijon egy ps3 exluziv, vendegem vagy egy sorre!:)
59.
59.
Henry82
trion96:
Hat az senkit nem erdekel, hogy teged izgat-e a next gen vagy sem, a vilag vegre tovabb fog lepni, mindenki az uj gepekre fog koncentralni, ez nem baromsag, hanem teny. Az uncharted 2 tenyleg jo volt, de a sracok itt azt mondtak most jott ki a kulonbseg, arra reagaltam
58.
58.
trion96
#56: "év végétől a kutyát sem fogja érdekelni az xbox360 meg a ps3, mindenki az új gépekre fog koncentrálni, az exluzívok azokra fognak készülni, stb." Ezt a baromságot felejtsétek már el! Engem pl tökre nem izgat a nextgen. Amúgy meg a ps3 és xbox között már kijött a különbség, pontosabban 2009-ben amit úgy hívnak h: UNCHARTED 2
57.
57.
Aarch
Sziasztok!
Csakis azért regisztráltam ide, hogy a Last of Us multi-jára szerváljak pár társat akivel lehet jókat mókázni. Eddig csak solo-ztam, de ez a játék minden eddigi game-k közül a legjobbnak ígérkezik.
A Ps ID-m MrAarch.
56.
56.
Henry82
#54: "Pontosan...jól mondja a kolega!!!..most jön ki a külömbség a két gép közöt"

Hát épp ez a baj, ez a legjobb bizonyíték, hogy nem volt értelme ennyire más úton indulni el, ilyen boszorkányos technológiát kifejleszteni (cell proci), hiszen ahogy ti is mondjátok, MOST jön ki a különbség! Mert mi van most? Pár hónap és jön a köv generáció, azaz az év végétől a kutyát sem fogja érdekelni az xbox360 meg a ps3, mindenki az új gépekre fog koncentrálni, az exluzívok azokra fognak készülni, stb.

Ennek akkor lett volna értelme, ha a jelenlegi generáció kb felénél, kb 3 évvel a megjelenés után már komoly különbség lett volna az xboxos és a ps-es játékok között. Így volt? Nem hiszem. Az meg nem magyarázat semmire, hogy jó a ps, csak a nem tudnak rá programozni, lehet, de ez a lényegen mit sem változtat, nem jött időben az áttörés.

Ha nem hiszed, néz meg a ps4 konfigurációját, valószínűleg jó oka van annak, hogy feladták a külön úton járást.
55.
55.
Henry82
#43: Xboxon nyilván nem nézne ki ilyen jól, Pc-n viszont még jobban, de nem is ez a lényeg, ahogy írtam is, nem a grafikai részletesség fogott meg a játékban, hanem az ábrázolásmód, hangulat, karakterek, stb, ez ugyanígy működne akármelyik főplatformon.
Pc-n pl sok modern multiplatform játék sokkal jobban néz ki, mint konzolon, mégis élvezik a konzolosok is, nincs ezzel probléma.
54.
54.
h.jozsa
Pontosan...jól mondja a kolega!!!..most jön ki a külömbség a két gép közöt,nekem is voltt mindkét gép,ps az még van is boxon még ilyet nem láttam,de nem is fogok,ezt tudja a kicsike(ps3)csak tudni kell bánni vele.(programozni)

Majd ha eljön az az időszak sok év múlva mikor már a ps4 és a new box is kifuto lessz...a box már rég kilehelte a lelkét mikor a ps4 még vigan fog fügyürészni.....a történelem ismétli önmagát ;)
53.
53.
Tokodboy
#46: Én meg az olyan szakembereket mint Te :D
52.
52.
trion96
#50: Ja ja pont ezt magyaráztam én is neki. Azt még ô mondja h én prédikálok, röhej!
51.
51.
green01
ja még annyi hogy mindkét konzol nagyon jó de a ps picivel jobb.
50.
50.
green01
#46 hogy nem tudnak rá normálisan programozni az nem a ps3 hibája hanem a fejlesztőké.jó lesz ez igy is ne szánjunk rá több időt!akik pedig tudnak rá normálsian programozni azt nézd meg hol van az x boxos exclusiv ezektől a ps3 as cimektől.nekem volt x boxom meg ps3 is szerinted melyiket tartottam meg? az boxnak rég elfogyott az ereje.most jön majd ba a psnek az hogy sok éve erősebre csinálták a gépet.
49.
49.
Tiger27
óriási játék lesz! ha minden játék így nézne ki ps3-on mint ez, vagy az uncharted 3 én nem is vennék új generációs konzolt...
48.
48.
adam1992
király már a demo is. Szép a grafika. Jó lesz:-)
47.
47.
trion96
#46: Pfff még te mondot h én nem értek hozzá.... Ember tudod te miért fut a legtöbb multiplatform játék jobban boxon? Mert könnyebb rá programozni, de ezt itt az oldalon szinte mindenki tudja. Úgy látszik te nem! Az exclusivek viszont amik kihasználják rendesen a gép erejét azok sokkal szebbek ps-en! Hasonlítsd össze pl a gears of war 3-at az uncharted 3-mal, azért az uc3 igencsak szebb! És ez a 99% is hatalmas baromság! Azért az újabb multiplatform címek már jobban futnak ps-e (tomb raider, crysis3 stb) A másik az h az xbox DVD-t használ, és már az uc3 is 42gb volt. Úgyhogy vicces h te próbálsz engem oktatni, közbe meg te mondasz hülyeségeket pfff...
46.
46.
errorHD
#43: Szeretem az ilyen okosságokat prédikáló embereket mint te.Az egy tény hogy a játékok 99%-a több fps-el megy Boxon mint ps3-on, szóval akkor melyiket is kéne butítani? Jah és ezt úgy mondom hogy rühellem a mind2 konzolt.
45.
45.
gyerecske
Ez a játék valami brutál lesz,a grafika, a hangulat, a hangok is eszméletlenek DTS-ben.
44.
44.
Assa47in
Páran ki vannak akadva, hogy igazságtalanság az, hogy vannak ps exkluzív játékok melyeket csak a ps konzol tulajdonosok élvezhetnek ki.
Nos szerintem nekünk ki jár ennyi, hiszen gondoljunk csak bele...az xbox kichippelhető, viszi a másolt játékokat és a játékok is olcsóbbak. Pc-n szinte ugyanez. Van minden játékhoz ilyen-olyan patch, magyarítás, és még csak nem is kell megvenni a játékokat, hiszen egy játék megjelenését követő 1 órában már le is tölthető a játék. Az igényesebb pc-sek persze megveszik eredetiben, ja és persze ha már meg is veszik akkor szintén olcsóbb a játék, és a grafikát is maxira fel lehet tolni. Míg nekünk ps konzol tulajoknak 2x drágábban kell játékot vennünk, mert hát ugye mi nem tudjuk lejátszani a másoltakat, és ps-re jóval kevesebb játék is jelenik meg, mint boxra vagy pc-re. Hol itt az igazságtalanság?
Szerintem ennyit megérdemlünk, ha már sokkal kevesebbek a lehetőségeink, és drága is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...