2014 elején kezdik forgatni a Warcraft-filmet

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Dátumszerűségek szállingóznak a Warcraft-film háza tájáról, a minap a mozi producere árulta el egy interjúban, hogy a jövő év elején esnének neki a forgatásnak, 2015-ben pedig jöhet a premier.

Az elmúlt hónapokban pörgött az élet a Warcraft-film körül: Sam Raimi kitáncolt a projekt mögül, de aztán Duncan Jones (Moon) bevállalta a direktorkodást, és mellé jött Charles Leavitt (Blood Diamond) is forgatókönyvírónak. Noha sok részletet még mindig nem ismerünk, legalább arra vonatkozóan kaptunk támpontot, hogy mikor várható a premier.

Charles Roven, a film producere ugyanis egy SlashFilmnek adott interjúban árulta el, hogy 2014 első negyedévében kezdik forgatni a mozit, amire, ha minden jól megy, 2015-ben válthatunk majd jegyet. A 2015-ös dátumot egyébként korábban is emlegették, viszont Duncan Jones érkezése előtt még 2013 végén akartak belevágni a forgatásba.

Egy rendezőváltás miatt mondjuk ez még belefér.

24.
24.
Claymen
#23: Javítanám az utolsó mondatom :)

"De NE legyen igazam."
23.
23.
Claymen
Én imádom a warhammer könyveket( TrollSlayer, Gaunt stb) Hihetetlenül jó olvasmányok. karakterfejdőlés,remek történetek és a hangulat... megfizethetetlen.

Warcraft könyvhöz csak 1x volt szerencsém, ( Nagyszülők vették, megkérdezték anyáékat mit szeret a gyerek? warhammer. Warcraft. Nekik teljesen mindegy, én meg a szándékot nézem :) ) Nem mondom, hogy rossz volt,de közel sem tudta nekem hozni azt az érzést amit a Warhammer világában bármelyik könyvnél tapasztalok. Egy könyv alapján nyilván nem ítélem el a világot, de a Warhammerrel is így kezdtem. Az viszont elsőre megfogott.

Ami meg a filmet illeti, szerintem elég kevés esélye van a sikerre. Ennek egyetlen egy nagy oka van. A pénz mozgatja. Ergó a nagyközönségnek szól. A legtöbb ilyen témájú film ezen ponton vérzik el. Mindenkinek tetszeni akar, így nem kell a kutyának se. Mert ugye két véglet van.
Az első amit már írt egy kommentelő, a király nevében.
Elég gyenge lett, és nem igazán mozgatott meg senkit.

A második pedig a PoP mozi. Nagyon távol áll a játék hangulatától.
Családi mozit csináltak belőle. Viszont akinek új volt, annak tetszett. Hozott is bevételt.

Ha a Warcraft mozi meg tudja találni azt a hajszálnyi mezsgyét a két véglet között végre egy igazi jó fantasy filmet kapunk. Ha nem... Hát vagy B kategóriás lesz, vagy az se. De legyen igazam.
22.
22.
Exinor
#21: Pedig jók. A Klánok ura például kimondottan tetszett.

Sun, ez igaz k
, de az egész a Warcraft 3mal meg a Starcrafttal indult be igazán, a WC elsö részénél még senki sem tudta mi lesz az egészből. Most tuti, hogy ők is sajnálják.
21.
21.
markoci555
#20: jó, akkor neki se látok a warcraft könyvnek, mert starcraftot olvastam és nekem sem tetszett
20.
20.
Sun9us
#17: Az összes Warcraft, és Starcraft könyv borzalmas, irodalmilag értékelhetetlen borzadály. (Volt szerencsém, az összeshez, mivel rajongóként, jól lehúztak velük.)

A GamesWorkshop meg az évszázad buktáját követte el, mikor a szegény csóró Blizzard-nak nem adta el a Warhammer jogokat. A többi meg már történelem...
19.
19.
Exinor
#18: Márpedig ez így volt. Amikor a Blizzard az első Warcraft játékot csinálta, akkor meg akarta venni a Warhammer jogokat, de nem kapták meg, ekkor találták ki a Warcraftot (akkor a Warhammer már világszerte ismert RPG volt.)
18.
18.
Lorthirash
#10: Nem értem milyen lopásról beszélsz.....
17.
17.
Lorthirash
#10: Hát te Hülye vagy már ne haragudj..... nem sok könyvet olvastál WarCraftal kapcsolatban
16.
16.
gildesh
Mondjuk Duncan Jones a Holddal szerintem már bizonyított, hogy képes nagyon igényes filmek készítésére.
15.
15.
Grabowsky30+
Évekkel ezelőtt mikor felröppentek a hírek a filmből, még jócskán a lich királyos kiegészítőnél járt a játék! Akkor arról szóltak a hírek, hogy Arthas történetéről fog szólni a film. Persze lehet, hogy nem igaz meg az is lehet, hogy változtattak rajta! Remélhetőleg a klasszikus szereplők benne lesznek! Olyan hosszú és szerteágazó a warcraft loreja, hogy ebből egy több évados sorozat is lehetne! Minden esetre kíváncsian várom!
13.
13.
Exinor
#10: Hehe:)

Egyszer egy haverom "szarozta" le a Warhammer 40ezret. Mondtam neki, ha akkor a GamesWorkshop eladja a jogokat a Blizzardnak, akkor most nem Starcraftoznál és WoWoznál, hanem Warhammereznél, mint én:)

Egyébként a Warcraftnak is megvan a maga hangulata és világa, a saját karakterei, Arthast, Illidant vagy Thrallt szerintem mindenki ismeri, ha én csinálnék filmet akkor őket szedném elő, meg a Warcraft 3at.
12.
12.
Tücsök112
tökéletes lezárása a wow történelemnek...
11.
11.
Necreon
Hallottunk már 2009-es megjelenést is anno, én már csak annak hiszek amit végignéztem!
10.
10.
#5: De van jellemvonása, mégpedig az, amit a Warhammer univerzumból loptak xD Úgyhogy ahhoz "is" hasonló fantasy lehet belőle...
9.
9.
Adamknight
Azért én még emlékszem, hogy még anno kb 4 éve,vagy talán már korábban is (lehet hülyeséget mondok XD, maradjunk annál, hogy évekkel ezelőtt) röppentek fel pletykák, hogy lesz Warcraft film... Tehát alapjában véve nem a 0-ról kezdik a srácok :).
8.
8.
Elyas
Hm szeretném ha jól sikerülne mer nagyon szeretem a Warcraft ot ... A fejlesztõk meg igazàn megcsinàlhatnák addig a Titant vagy minimum a Warcraft IV et :)
7.
7.
Cooper911
Forgatni? Bmeg. Ez élőszereplős film lesz? Azt hittem, hogy a csodás blizzardos átvezetőkhöz hasonló renderelt filmet kapunk...
6.
6.
azureknight0715
Am várjuk ki a végét! A forgató könyvíró jónak tűnik, csak össze tud dobni egy jó sztorit.
5.
5.
gnossos
Miért van olyan érzésem, hogy ez is kb "Király nevében" színvonalú lesz? Warcraftnak világnak nincs is semmi különleges jellemvonása, ennyi erővel pár óra alatt összedobhatnak egy másik fantasy világot, amiben érdekesebb motívumok vannak.
Gyanítom, arra számítanak, hogy majd a név adja el a filmet.
3.
3.
thernielle
#2: Komoly belsős infóid lehetnek, megosztanál még párat velünk? :)
2.
2.
Attila8911
Szerintem akkor fail lesz, hogy még az is röhögni fog rajta aki egyáltalán nem játszott semmiféle Warcraftal. Aki pedig igen, sírógörcsöt kap vagy agyi aneurizmát.
1.
1.
azureknight0715
Remélem jó lesz és hű marad a történelméhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...