Íme, az első kép Daniel Vavra új RPG-jéből

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 25.
  • Képek
Link másolása
Emlékeztek még a decemberben bemutatott next-gen szerepjátékra? A Mafiáról ismert Daniel Vavra és csapata kiadta az első screenshotot az egyelőre névtelen, de attól még remekül festő projektről.

Decemberben már láthattatok két rossz minőségű felvételt a mafiás Daniel Vavra és új csapata, a Warhorse Studios új projektjéről, ami egy CryEngine által hajtott, középkorban játszódó szerepjáték lesz, ha minden igaz.

Most befutott a játékról az első screenshot (az ott fent), emellett Vavra a fejlesztés kapcsán is helyzetjelentett: mint mondta, az elmúlt 15 hónapot a prototípus elkészítésével töltötték, most éppen kiadót keresnek a játékhoz, hogy ténylegesen ráállhassanak a munkálatokra.

A prototípus egyébként nagyjából egy négyzetmérföldnyi területet ölel fel, ezt megtöltötték épületekkel, bekerült a játékba az első quest, vannak dialógusok és átvezetők, és a harcrendszer, a játékbeli térkép és a mesterséges intelligencia is elkészült többek között.

Vavra szerint három hét alatt több mint 20 kiadót jártak végig a csapattal, "reméli, hogy előbb-utóbb további fejleményekről számolhat be". Drukkolunk?

12.
12.
#5: #3 #4 #5:
Régen járhattatok szabad levegőn ha szerintetek ez valósághű.
Kapcsoljátok ki azt a szart ami előtt ültök és menjetek ki a szabadba, mert láthatóan elfelejtettétek, hogy is néz ki a természet valójában.
;)
11.
11.
crytek
Azokon a korai videokon 35x volt szebb mint ez a kép.Erre mindent mondok de hogy cryengine azt véletlenül se!
10.
10.
ultra pc
és ha jön ez a játék milyen platformokra???
9.
9.
dBLOOD
CryEngine-nel rpg-t csinálni. Amikor én voltam fiatal, kicsit más elvárásaink voltak egy rpg-vel szemben. hiába öregszem, az emberek meg hülyülnek.
8.
8.
biohazard rex
rakják fel greenlight-ra oszt ott a kiadójuk...
7.
7.
DON GONDOCS
Ilyen képet lehet énis tudok csinálni :)
5.
5.
RangerFox
Reménykedjünk! :) Nagyon szép, realisztikus kép!
4.
4.
mrfire
Nagyon valósághű és ezt nem csak a technikai erejének köszönheti a játék. Látszik, hogy a realisztikus fényekre és égre mentek rá, nem akartak mesébe illő képpel elkápráztatni bennünket. Csak azt látjuk, amit egy sima mezőn sétálva látnánk, kicsit egyszerű, de ettől szép.
3.
3.
Type R
Ez olyan mint egy fénykép:-D nagyon szép
2.
2.
Shannaro
Még szép hogy szurkolunk, ez az egyik játék abból a koratavaszi csokorból, ami érdekelne.
1.
1.
Moldren
Naná hogy drukkolunk! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...