Dreamfall Chapters - séta a futurisztikus Prágában

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 25.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén lezajlott Rezzed 2013 kiállításon ott volt a Red Thread Games is, s a prezentációjukon újabb gameplay felvételt osztottak meg a nézőközönséggel. A jövőbeli Prága hívogató légkörébe te is belekóstolhatsz.

A Dreamfall Chapters: The Longest Journey közösségi finanszírozásból születik meg, a kalandjátékot egyébként epizodikus formában tehetjük magunkévá valamikor 2014-ben. A Rezzed 2013 expón kinn voltak a fejlesztők is, s nem jöttek üres kézzel. Több mint negyvenperces előadással rukkoltak elő, melyben gameplay pillanatokat is találunk (a türelmetlenek ugorjanak 18:10-re). 

Főhősnőnk, Zoë Castillo a futurisztikus Prágát járja be, s összebarátkozik egy kissé zavarodott robottal is. Hasonlóan az elődhöz, a Dreamfall Chaptersben is két, párhuzamos világot járhatunk be: Arcadiát és Starkot, ahol a fantasy és sci-fi elemek üdítő koktélt alkotnak.

7.
7.
Alastor01
#6: A "közösségi finanszírozás" szerintem még nem alibi arra, hogy úgy adjanak ki egy játékot hogy nem veszik egy kicsit sem figyelembe a folyamatosan növekvő elvárásokat. Szerintem a hiányzó részletesebb textúrákat nem olyan nehéz felhúzni, ezért is bízom benne, hogy azt végén applikálják majd bele a fiúk.
6.
6.
Giggsy
KÖZÖSSÉGI FINANSZÍROZÁS. Mit lehet ezen nem érteni? Ez nem egy Battlefield4, vagy Crysis3, hogy milliók legyenek az utolsó fűszál reális mozgásának lemodellezésére is.

Én nagyon várom ezt a játékot. Az előző két részt imádtam, ráadásul a másodiknak olyan cliffhanger volt a vége, hogy az valami elképesztő. Nagyszerűen kitalált világ, jó karakterek, az egyedüli probléma az volt vele, hogy (főleg a második) a végefelé már sokkal inkább volt egy interaktív film, mint játék. Ezzel együtt a hangulat miatt kötelező darab. Nagyon remélem, hogy a folytatás is tartja majd ezt a szinvonalat. Inkább a grafikán spóroljanak, mint a sztorin.
2.
2.
azureknight0715
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...