F1 2013 - megvan a dátum, videón a Hungaroring

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 26.
  • Megjelenés
Link másolása
A bejelentéskor elmaradt a megjelenési dátum, szerencsére a Codemasters idejében pótolta a "problémát". A klasszikus versenyzőkkel és futamokkal felvértezett F1 2013 októberben landol a boltok polcain.

A játék minden platformon egyszerre startol el, azaz október negyedikén PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Mint ismert, az F1 2013-at sztenderd és klasszikus kiadásban is megvásárolhatjuk.

A Magyar Nagydíj apropóján egy korábbi pilóta és a Codies tanácsadója, Anthony Davidson ismerteti velünk a Hungaroring pontos vonalvezetését és a kanyarodási technikákat az alábbi videóban:

33.
33.
PAtr0n
#24: Nem a videóból szűröm le, hanem a Codemasters utóbbi 3-4 éves politikájából. Ahhoz meg nem kell Einstein-nek lenni, hogy kitaláld: ha szimulátor közeli fizikát csinálnak, búcsút inthetnek rengeteg rajongónak. Kikapcsolhatsz te minden segítséget, a Grid 2-t is így játszottam pár napig, de a fizikát nem javítja cseppet sem.
Nem bántani akarom a játékot, arcade-nak tökéletes, de sok olyan maber van (köztük én is), aki már mást szeretne látni, és nem ugyanazt 3 éve folyamatosan. Sajnos ez rókabőr.
32.
32.
Josi21
#31: Ezek szerint elméleti fizikát is csak Einstein taníthatott, mindenki más aki ezen témakörben megszólal hülye, és mégis hogyan képzeli.

Vedd fel a bőrruhád aztán menj egy jobb kör a Batmobiloddal. :P
31.
31.
Batman
Ez magyarázat hihetőbb mint az előző kettő. Akkor is tré a Codemasters marketingje. Ha F1-et készítenék, nyílván nem Kobuki Kibekakit hívnám, hanem neves egy élvonalbeli, szériabeli embert. Na mindegy.
30.
30.
Tottus5
#29: Mert ő amikor egy évig versenyeztt, köztük a ringen is, nem így ment végig a pályán? én vagyok a abrom hogy veled lellok vitázni, de annyira primitív dolgokat hordasz össze, hogy fájdalom.

Csak világbajnok yilatkozhat F1es vezetéstechnikáról? a kis csapa tpilótái nem ugyan azt csinálják, csak egy genygább autóban, amivel hiába megy határon, akkor is lassú ha feje a tetejára áll.

Davidson pedig továbbra is egy PROFI aktív autóversenyző, aki nagy sikereet ált el több szériában, és az hogy a Mercedes teszt / tartalék pilótáka az szintén elismerése a tudásának.
29.
29.
Batman
Lehet ott halnék meg, de nem állítom be magamat kurva jó F1 pilótának, aki a virtuális játékosoknak ad űberfasza tanácsokat meg tanulságokat. Cukrozhatod a fikát, nem jön össze. Inkább nézd a Forma 3-mat és rángasd otthon a kerepelőt egy sörrel a kezedben. Az való neked.
28.
28.
Tottus5
#27: Te egy senkiházi fikagép vagy aki otthon mereszti a nagy seggét a fotelban és osztja az észt, mert azt hiszi hogy tudós, mérnök és autóversenyző. Nem nem vagy az. Davidson pedig egy Forma 1es pióta, aktív autóversenyző aki a világ legnézettebb autóversenyén 2. lett, aki az egyik F1es élcsapat tesztpilótja és éppen most is a ringen van a csapatot segítve, készenlétben. Veled ellentétben őt beültetik bármikor egy F1es autóba és végigszágud a pályán, el tudja mondani az autó viselkedését, beállításait, igényeit. Nem amikor otthon játszol ezzel, és végigkecmeregsz valahogy a pályán, akkor még véletlenül se hidd hogy jó vagy. Davidson mellé állva ott halnál meg szégyenedben a tudatlanságod okán.
27.
27.
Batman
Tehát akkor Ayrton Senna és a Nelson Piquet nevével fémjelzett játékok az univerzum legnagyobb tévedései és csak huszadrangú emberek beszélhetnek? Ebben a sportban Anthony Davidson egy nulla. De igaz a mondás, hogy aki tudja csinálja, aki nem az tanítja. De szép lenne, ha egy NHL-nek nem Sidney Crosby hanem valami Afrikai ember lenne az arca ..
26.
26.
Rakottkrumpli
#19: Azért a formula 3 nem egy magyar bajnokság kategória :D A magyar bajnokság kb egy óvodás játékgokart versenyhez hasonlítható...

#24: Gondolom már játszott forma 1-es játékkal. ;) Aki játszott rendes szimulátorral, az tudja, hogy a forma 1 attól messze van. Én inkább fél árkádnak nevezném. (vagy inkább háromnegyed) Nem most fogják meggondolni valószínűleg magukat és készíteni egy normális szimulátort ;)
24.
24.
Cooper911
#23: Te ebből a videóból leszűröd, hogy arcade? Honnan tudod, hogy milyen nehézségi fokozaton van és milyen segitségek vannak bekapcsolva? Meg különben is work in progress.
23.
23.
PAtr0n
Nem-rossz, nem rossz, de még mindig Arcade. Nyilván nem akar az ember r-factort, de a Codemastersnak sikerül évről-évre mindig rontani a címein. Én már csak a project: CARS-ban bízok, amögött rajongók és versenyzők állnak. Csak jönne már.
22.
22.
Caine
#18 Én ezt eddig pont fordítva tapasztaltam!
21.
21.
SLi
#12: Ronaldo, Pelé, Michael Jordan, Jerry Rice sem kommentárkodtak soha, max 1-1 meccs erejéig, vagy rövid ideig. Inkább a másodvonalbeli sportolókból lesznek kommentátorok, most hirtelen csak 1 kivétel jut eszembe, Gary Neville.
20.
20.
Tottus5
#19: Nem tudom sikerült e elolvasni.

Egy teljes évet versenyezett, és 4 éve tesztpilóta az egyik élcsapatnál, ahol pl a csúcs szimulátoron teszteli az alkatrészek, részt vesz a fejlesztésekben és készen áll bármikor autóba ülni, ha kell.

De ha csak Forma 3as tapasztalatait vesszük, akkor is összemérhetetlenül többet tud a Forma autózás fortélyairól mint ahány okstojás júzer megveszi a világon majd ezt a játékot.
19.
19.
Batman
#17: Akkor a Fifába is lehetnének interjúk magyar focistákkal nem? Elvégre a saját bajnokságukba kurva jól rúgják a bőr. Ez forma 1, az Forma 3.
18.
18.
Tottus5
#16: 2011hez képest 2012esban nagyon tapad sajnos... kikapcsolhatatlan a TC.
17.
17.
Tottus5
#12: Ehhez moszáj hozzászólnom visszafogottam...

"Suttyókám", Davidson pl idén 2. lett a Lömáni 24 óráson LMP1es Toytoával, de volt már 4. is pár éve Pözsóval.

Formula 3. 2. helyezett.

Megjárta az F1et is egy teljes szezonja a leggyengébb csapatnál.
Jelenleg a Mercedes F1es csapat tesztpilótája 2009 óta. Előtte pedig a Hondánál volt ilyen szerepkörben.

Szóval ha neked bármi féle kétséged van afelöl hogy ő egy nem profi és keresett, csúcskategóriákban szereplő pilóta, akinek rengeteg tapasztalata, naprakész tudása van akkor ajánlok egy orvost, mert nagy gondook vannak fejben.


16.
16.
Caine
#14 Akkor próbáld ki a 2012-est ott baromira nem tapad az aszfalthoz a gép!
15.
15.
gergo1988
én most jól járok, az utolsó 2 évet nem vettem meg, most meg veszek egy kiegészítőt teljes áron :D
14.
14.
Elegost
minden évben adtam egy esélyt, ebben az évben már biztos nem kap. ugyanolyan élettelen mint a többi rész. a kocsi annyira tapad az aszfalthoz mintha bele lenne építve. legalább a grafika még mindig jó...
12.
12.
Batman
Ja, Anthony Davidson, egy bukott F1-ből kirepült suttyó. Schumacher mikor fog kommentálni? Nem hiszem, hogy annyi pénzt kérne érte, de Davidson Brit és a Codemasters is, így kurva jót lehet spórolni ezen is.
11.
11.
Norbiii
Amúgy nagyon örülök, és büszkeséggel tölt el, hogy a Hungaroringot mutatják be. :) Nagyon jó.
10.
10.
en is majd inkabb mar ps4re veszek forma 1et :-)
9.
9.
Rakottkrumpli
#4: lol fifánál kb 1343454752352565474-szer le írják minden hírhez, hogy mekkora szar és ugyan az, mint a többi ;) Lehet csukott szemmel nézed :DD
8.
8.
Split
#6: First world gamers problem :D
7.
7.
RandomGyerek
#6: Egy ekkora cím nem jön?! O.O Lehet akkor megvárom a 2014-et. PS3-ra már megvan a champions edition a 2011 és a 2012. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...