Távozik az új Mortal Kombat-film rendezője

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 28.
  • Cooltúra
Link másolása
A Mortal Kombat: Legacy felett is bábáskodó Kevin Tancharoen váratlanul kiszállt az új Mortal Kombat-film munkálataiból, egyelőre nem tudni, hogy miért, és hogy ki lesz az utódja.

Egyelőre nehéz értékelni Kevin Tancharoen szombati bejelentését, miszerint kiszáll az új Mortal Kombat-film munkálataiból, de az ehhez hasonló váratlan hírek nem szoktak túl sok jót sejtetni. A Mortal Kombat: Legacy mögött is álló rendező a Twitterén árulta el, hogy "három év Mortal Kombat után inkább más kreatív lehetőségek után néz", de mindenkinek sok sikert kíván.


Az új film 2011 óta készül, legutóbb tavaly novemberben hallottunk róla: akkor arról szólt a fáma, hogy 40-50 millió dollárból kalapálják a rebootnak szánt mozit, aminek a története egy szupermarketben dolgozó fiatalember körül forog, aki váratlanul felfedezi, hogy szuperképességei vannak. Bár a koncepció szokatlan a játékokhoz képest, a Legacy után cseppet sem meglepő az irány.

5.
5.
keiji maeda
a tekken filmnél nehéz rosszabbat csinálni de ezt a szupermarketes koncepciót most hallom először lehet hogy ez megtörte volna a tekken babérjait :P ?
4.
4.
hurkagyurka2
Na, ez egy jó hír! Részemről nem tetszett a munkássága... Az irány jó lett volna, de ez a két széria, ezek nagyon amatőr szinten lettek megvalósítva. Gondolom, hogy egyik oka a szűkre szabott költségvetés lehetett, de mindent nem lehet arra fogni... Már bizakodóak sem lehetünk, hogy jobb érkezik a helyére. Ez a sztori meg, ez remélem hogy kacsa, mert még kiinduló pontnak is rém gyenge! "...egy szupermarketben dolgozó fiatalember körül forog, aki váratlanul felfedezi, hogy szuperképességei vannak." Ez most komoly?! Még viccnek is durva... Ed Boonéknak ennyire nincs beleszólásuk a dolgok menetébe?
2.
2.
dcba
nekem a mortal kombat rebirth mint otlet tetszet, h atalakitjak a vilagot es csak az alapokat haszanljak fel. Nem volt rossze elkepzeles sem a legacy, de sztem semmi ertelme most megint megcsinalni, ugyanazt mint 15 evvel ezelot. Remelem sikerul vmit osszehozni, mert nagy mortal fan vok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...