Dátumot kapott az Assassin's Creed: Pirates

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Úgy tudni, december elején válik letölthetővé az Assassin's Creed IV: Black Flag mobilos spin-off játéka, a Pirates. A cím a tengeri csatákra és felfedezésre koncentrál majd, és Feketeszakáll is visszatér benne.

Az IGN értesülései szerint december 5-én jelenik meg iOS-re és Androidra az Assassin's Creed: Pirates, a játék 5 dollár fejében tölthető majd le.

A Ubisoft párizsi stúdiójánál készülő anyag az Assassin's Creed IV spin-off projektje, gyakorlatilag kiemeli a nagygépes játékból karib-térségi felfedezést és a hajócsatákat, és azokat ülteti át okostelefonokra és tabletekre.

Főhősünk egy Alonzo Batilla nevű kalóz lesz, aki kalandjai során legénységet toborozhat a hajójára, hogy aztán őket és a hajót is fejlessze. Az Assassin's Creed-sorozatot behálózó assassin-templar csata itt is visszaköszön majd, valamint Blackbeard és Bellamy is visszatérnek.

5.
5.
Vopesz
#3: És az irányítást hogy képzeled el?
3.
3.
Giggsy
Ha már AC és mobil, akkor miért nem a Liberation? Nem hiszem, hogy akkora nagy kunszt lett volna a négymagos androidos erőgépekre portolni egy olyan játékot, amit eleve is hordozható gépre terveztek.
1.
1.
RetecH
Engem őszintén szólva jobban izgat az AC: Liberation HD megjelenése mint ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...