Kingdom Come: Deliverance - itt az első trailer

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 25.
  • Videó
Link másolása
Miután a Warhorse Studios nyitott világú középkori szerepjátékára rekordgyorsasággal gyűlt össze a pénz a Kickstarteren, a fejlesztők kiadták az első igazi gameplay trailert a sikervárományos címről.

A játékosok gyorsan ráharaptak a Kingdom Come: Deliverance-re: két nappal a Kickstarter-kampány startja után máris összegyűlt a pénz a realisztikus szerepjátékra. A Mafia 2 volt fejlesztőivel felvértezett csapat egy új előzetessel hálálta meg a rajongók bizalmát.

A játék első epizódja 2015 végén érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re - sárkányok és kazamaták nélkül. 

19.
19.
Juha
Ha valós eseményeket játszanánk végig, akkor a történelemkönyvek Spoiler-veszélyesek :-)

Az is lehet nem is lesznek benne valós nevek a viták elkerülése végett, hanem M&B mintára oldják meg, hogy a név fiktív, de azért mindenki tudja melyik népcsoportról van szó.
18.
18.
mestermagyar
Nah jöttem, tegyük tisztába a pelust. XD

#10: A mafia készítői, a csehek készítik a játékot, és azt is mondták, hogy hogy a nemzetük történelmét akarják életre kelteni.

Másodszor valaki megmagyarázná, hol volt az a hú de sok magyar zászló? Én max 2-őt láttam. Persze gyakori az ilyen játéknál, hogy magyarnak akarsz titulálni minden egyes zászlót, és ezért úgy is látod.

Harmadszor a történet az az lesz, hogy meghal a király a játék elején, és neked, egy kovácsnak kell majd valami változást hoznod az egész országra. Ki tippeli azt, hogy nem a Német-Római uralkodó lesz az? :D Csak a német országok/hercegségek zászlajait is figyelembe véve.

"Szerk": utánnanéztem, mindenképpen a csehek körül fog játszódni, csak azok határosak svájccal, ausztriával, magyarországgal (EBBEN A KORBAN) stb. Másodszor meg az ő zászlajuk is szerepelt. (bohémiai zászló a kényeseknek). És jó eséllyel fikció lesz, mert nem nagyon találtam meghalni királyt 1403 körül.
17.
17.
RetecH
Valahogy eddig elkerülte a figyelmemet ez a játék. Nem vagyok oda az efféle játékstílusért, de ez felkeltette az érdeklődésemet.
16.
16.
EBR2000
A magyarok nem lesznek rossz fiuk 2 okból (szerintem):
1. Lásd Juha kommentje. Itt gondolom majd lovagrendet, népet lehet választani.
2. Nem épp az a korszak amikor mindenki utált minket. Már csak azért sem mert II. Ulászló kb szart nem csinált. A főnemesek irányították az országot és semmi érdemleges nem történt amiért ebben a korban utálhatnának. (Persze ez előtt igen... És persze ez az Európaiakra vonatkozik.)
A Dózsa féle parasztfelkelés az egyetlen érdemleges dolog szerintem....
mondjuk egy 10-20-30 évvell ezelőtti kórban jobb lett volna a mi szempontunkból.
15.
15.
ulikedegs
iszonyatosan beteg, baromi jó lesz
14.
14.
crytek
Ez a videó a kezdetektől fent volt azt hittem valami új lesz :(
13.
13.
elvan a gyerek ha jatszik
#12: Láttam. De a videóban vannak zászlók amik a német lovagrendhez tartoznak. És az 1:25-ös jelenet lehetett akár egy magyar rajta ütés egy német táboron is. Jó persze, ez akár belemagyarázás is lehet, mivel túl sok infót amúgy sem közöl a videó, így matematikailag meg van rá az esély. De majd meglátjuk, biztosan jelentkeznek majd még bővebb infóval a különböző frakciókról, meg hogy egész pontosan milyen történelmi háttere lesz a játéknak.
12.
12.
mocs4k
#10: Csak nézd a videot 1:25 környékén. Látszik, hogy mészároljuk az ártatlanokat ; ) Az egésznek már az a sugallata, hogy mi itt gonosznak leszünk beállítva.
Mindegy, választhatunk majd oldalt - max itt leszek először a "gonosz" oldalán.
Amúgy rég volt a történelem óra, meg erre nem is nagyon tértünk ki, de kicsit utánawikiztem, az is csak erősítette a megérzésemet.
11.
11.
Juha
Tudtommal itt nem nemzetek háborújáról lesz szó, hanem családokról (grófságok pl.), és rajtunk is múlik, ki lesz a "gonosz" és ki a "jó".

Azt mondták a fejlesztök, hogy ez a kampány csak azért fontos nekik, hogy bizonyítsák, hogy van igény ilyen játékra is, mert a kiadók rájuk akarták eröltetni a varázslókat stb.

Ja, és ha nem gyült volna össze a pénz, akkor ök is kénytelenek lettek volna mobilra MMO-
10.
10.
elvan a gyerek ha jatszik
A kickstarter videóban 1403-as dátum volt, és szerintem a Lengyel történelem egy részét akarja feldolgozni. Már csak azért sem lehetünk gonoszok mert ezek lengyelek. "Lengyel magyar, két jó barát, együtt harcol, s issza borát"
8.
8.
goblinfing
#5: "Sok a magyar zászló, de szerintem mi leszünk a gonoszok." Akkor baszok valakit nyakon.
7.
7.
goblinfing
I want an mmo with that thanks!
6.
6.
tjames
Az ilyen stílusú játékok alapvetően nem tetszenek, de ez most marhán megfogott!!!! Nagyon jónak ígérkezik!
5.
5.
mocs4k
Bocs, de téves: "sárkányok és kazamaták nélkül".
Sárkányok nélkül, de kazamatákkal ; )

#4
Sok a magyar zászló, de szerintem mi leszünk a gonoszok.
4.
4.
EBR2000
Nekem tetszik de ez még mindig nem gameplay... hú de sok magyar zászló volt egy trailerben... Ezért kell gépet újítsak... :3
3.
3.
br1Koo
Nekem elég gagyinak tűnik. Bárlehet csak azért mert ilyen korban játszódó szerepjátékokban elvárom a sárkáényokat meg a kazamatákat.
1.
1.
mojohnny
Nagyon várom, hogy lehessen már kaszabolni :) Nem akarok kekeckedni, de ezt a trailert lehetett látni a kampányfilmjük elején is. De nem gond, mert egész nap el tudnám nézegetni! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...