Jól sikerült a Kingdom Come Kickstarter-kampánya

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 21.
  • Hír
Link másolása
Véget ért a Kingdom Come: Deliverance Kickstarter-kampánya, és ami még fontosabb, zajos sikert is aratott. A fejlesztőknek 300 ezer fontra volt szükségük, végül ezt közel megnégyszerezték.

A Warhorse Studios kezdetben kissé bizonytalannak tűnt: mikor bejelentette, hogy közösségi úton finanszírozná a Kingdom Come munkálatait, még a szokásos "a Kickstarter-kampányon múlik a projekt sorsa" kártyát is kijátszotta, hogy biztos, ami biztos, meglegyen az a 300 ezer font.

Nos, azóta egy hónap telt el, a kampány véget ért, és jól is sikerült: a kért 300 ezer forint két nap alatt összejött, és végül 1,1 millió fontnál állt meg a számláló. Ezzel egyetlen stretch goal kivételével az összes extra célt sikerült teljesíteni, és bár a jobb szinkronról lemondhatunk, legalább csajok és kutyák lesznek a játékban.

A CryEngine-re építő Kingdom Come három felvonásban érkezik majd, a jelenlegi tervek szerint PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Macre és Linuxra készül el, és 2015-ben rajtolhat. A szerepjáték érdekessége, hogy bár a középkorban játszódik, fantasy-elemek egészen biztosan nem lesznek benne.

1.
1.
Split
Nem forint, csak font... egészen biztos hogy elírásról van szó, hiszen fentebb helyesen szerepel a valuta. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...