Call of Duty: Ghosts - engedd ki a Krakent!

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 2.
  • Videó
Link másolása
Az Activision jó szokásához híven egy külön trailert szentelt az új DLC-ben szereplő kooperatív mókának, az Extinction folytatásának. Több új idegentípussal is meggyűlik a bajunk - többek közt a félelmetes Krakennel is.

Az Xboxra holnap érkező Devastation DLC-ben folytatódik a kooperatív mókára kihegyezett Extinction története. A második epizód a Mayday címre hallgat, ott vesszük fel az események fonalát, ahol a Nightfall abbahagyta. A Quick Reaction Force csapatokat küld a Csendes-óceánra azért, hogy a katonák megvizsgálják a high-tech szellemhajó mibenlétét.

Persze elszabadul a pokol, az idegenek hordában támadnak ránk, többek közt a falmászásra képes Seederek és a hatalmas Kraken.

A DLC április 3-án landol az Xbox Live-on, majd később jön a PC-s és PS-es verzió is.

16.
16.
Elyas
Lepődött a faszom. Az oké hogy az Extinicion nekem tetszik de pontosan az Activision hozzáállása miatt nem vettem/veszek codot. A 2. meg a 6. rész van meg. Van barátom akinek megvan én csak ott codozom. Belőlem aztán nem szed ki pénzt az a kibaszott Kotick.

A GO val kapcsolatba mindenben igazad van, ritka szar lett szerintem is
14.
14.
Elyas
A világ fejlődik... Tökmindegy hogy előre vagy hátra, a lényeg hogy fejlődik.

Nem tudom mit vártál de nyilván nem lehet olyan az összes epizód mint az 1. 10éven keresztül nem? Én a CS:S vel játszom már több mind 8 éve. Nem folyamatosan, nem sokat de játszom. Tudom mit érzel mert én a GO val vagyok ugyanígy. De ettől még másnak tetszik, csak nekem nem.

És speciel nekem a codból a 2. rész a kedvencem de nem utálom meg a COD ot csak azért mert vannak szarabb részek. Multizni nem nagyon szeretek mert folyamat kisgyerekek ordibálnak a mikrofonba de ezzel az Extinicion móddal nincs bajom mert elég jól kell benne taktikázni.

Amúgy ha már ilyen nagy és okos vagy azt áruld már el nekem hogy te milyen alapon nézel hülyének. Mert kibaszottul nem vagyok gondolatolvasó hogy tudjam mi jár a hülye fejedben.
12.
12.
a3a
#11: szerintem megyek szemészetre :D
11.
11.
a3a
#10: Bocsánat félrenéztem, de 7-es kommentelő barátunk se mondott semmi rosszat, teljesen igaza van.
6.
6.
Elyas
Miért mi baj van a horda móddal? Nekem tetszik pedig nem 12 éves hülyegyerek vagyok.

Másoknak nem tetszik, oké ez a véleményük, köszi viszlát.

Egyébként az összes dlcbe vélt eddig extinicion folytatás?
4.
4.
KőbányaKispest
Ez már amugy nevetséges na. Nem tudom, ezt hogy gondolják, de biztos valamelyik b*zinak ez tetszik.
2.
2.
Cristiano
hát igen ez szörnyes dlc még jó de többi nem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...