Watch Dogs - ilyen gép kell az ultra grafikához

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 14.
  • Gépigény
Link másolása
A Watch Dogs minimum és ajánlott rendszerkövetelményeivel már tisztában vagyunk, de kíváncsiak vagytok, hogy milyen gép dukál a játék maximális grafikai beállításaihoz? Kapaszkodjatok!

Azt már tudjuk, hogy milyen gép kell legalább a Watch Dogs futtatásához, illetve az ajánlott konfigurációról is lehullt a lepel, de vannak olyan játékosok, akik nem kötnek kompromisszumot. Jonathan Morin, a játék kreatív direktora a Twitteren elárulta, hogy milyen masina szükséges az ultra beállításokhoz.

Morin a processzorra és a videokártyára tért ki. Ha minden beállítást maximumra szeretnél húzni, akkor egy Intel Core i7-4770K CPU-ra és egy GeForce GTX780-as VGA-ra lesz szükséged. Számolj nyugodtan utána, hogy ez a kombináció mennyire kerül - annyit elárulhatunk, hogy sokba.

Az úriember elmondta továbbá, hogy a Watch Dogs PC-s nyalánkságokra kihegyezett trailerét egy Intel Core i7-3930K processzorral és egy GeForce Titan IIRC-vel szerelt géppel rögzítették.

Sok AMD-tulaj érdeklődött azután, hogy a nevezett videóban szereplő effektek vajon Radeon kártyákon is működni fognak-e: nos, a TXAA-opciót kivéve igen, még a HBAO-t is bekapcsolhatják, holott azt az NVIDIA fejlesztette.

Megjelenés május 27-én.

115.
115.
Powerfanatics
Emberek!! Vegyétek már észre magatokat.... Egy rohadt játék miatt alázzátok egymást...Tiszta óvoda az egész. De nem baj legalább jót szórakoztam...:D Köszönöm! ;)
114.
114.
JBoy
112.
112.
bodortamas1
#104: "Aki grafikára megy és nem játék élményre az meg is érdemli"

És akinek mindkettő fontos? Példának okáért, jómagamnak. Nem zárja ki az egyik a másikat, sőt, a jó grafika még megtoldja egy lapáttal a játékélményt, ezt tapasztalatból mondom. A Watch_dogs esetében azoknak lesz valóban a legjobb, akiknek elmegy viszonylag magas grafikán a játék, mert ez igenis egy olyan játék, amiben fontos a grafika! Vannak ilyenek, és persze vannak olyanok is, ahol elég, ha a játékélmény megvan... de az már nem az én hatásköröm :)
111.
111.
fiucsavar
akkor evvel nem lesz probléma :)
110.
110.
SimánCsakEgyGémerVagyok
#104: Miért?? Csak a pasiknak lehet káromkodni? Ugyan már kérlek, ne légy ekkora hülye...és ne te akard megmondani nekem , hogy a szófordulatokat milyen stílusban használjam, főleg ne úgy, hogy még a tojáshéj ott van a seggeden... na csitt legyen.
108.
108.
lesik20
Big Smoke drága lelkének üzenem hogy már ideje bannolták, senki nem látja a kommentjeidet.
107.
107.
csoki0619
#105: Még ezt is "elbakszom"!
* R.I.P.
104.
104.
Fooxfire
#103: Egy értelmes nő nem ír úgy mint egy k***a szóval :D
Vagy kamuzol vagy igen :D te vagy a retardált aki 10-ig nagy nehezen elszámol és büszke magára :D

A játékra visszatérve... Aki grafikára megy és nem játék élményre az meg is érdemli :)
Nem azért mondom mert nem megy a gépemen Ultrán a játék, hanem mert inkább élvezem az egyedi játékmenetet amihez elég i5 + 7870.
Ha meg FULLHD fanboy-kodni akarsz akkor egészségedre :D akinek nem inge nem veszi magára :D jó röhögni néha az ilyen nyomikon ^^
102.
102.
Fooxfire
#101: kimoderált üzenet
100.
100.
Fooxfire
Hát én mióta tudok a játékról akarom... és nem érdekel a grafika amíg a játékélmény elnyom majd mindent
95.
95.
xboxlaci
Ezelőtt jó pár évvel még én is beleöltem a pc-be apránként 250-300ezret.
Azonban így harminc fölött, nős emberként rájön az ember, hogy bizony vannak fontosabb dolgok is mint a pc. Miért mondom ezt?!
Mert 360al fogom játszani és még sokan a felbontást és az fps-t fogják kergetni, én élvezni fogom a boxon a játék minden pillanatát.
94.
94.
Csoki80
Olyan jó volt végigolvasni a hozzászólásokat. Megy a vérszívás, mint a régi szép időkben... Régen felénk ezekből olyan balhék voltak nem egyszer folyt az orrokból a vér. Tudjátok akkor még nem volt net suli után játszottuk le, hogy kinek van jobb gépe stb.... Nyam nyam milyen finom retró feeling köszi skacok :-)
92.
92.
DON GONDOCS
A gépigényes híreknél megszaporodnak a szeretet hiányos gyerekek hozzászólásai.
91.
91.
Ragnarox007
#90: Csatlakozom, már csak 1-2 doboz (vagy rekesz?) sör kellene :D
90.
90.
JackBauer
Viccesek a kommentek, jót szórakozom rajtatok:D
88.
88.
kristof97
#85: Képzelem mit írhattál, ha nekem jött ez a komment. :D
Egyébként az nem lehet, hogy a háttérben való számítások miatt is kell ekkora gép neki? Mert elvileg össze van kötve az egész világ, ezzel a CtoS dologgal. Mert oké, hogy szép a game és open world, de nem mutattak semmi olyan technikai csodát látvány terén, ami tényleg igényelné azt a gépet (ultra) ami csak a gamerek kb. 1%ának van meg.
87.
87.
bodortamas1
#85: Én a te helyedben már elástam volna magam. Inkább te ne beszélj IQ-ról, mert hogy neked nem üti meg a 95-öt, az biztos.
86.
86.
mikotamas
penzerz meg aszuleiddel vessznossze hatha adnak....
85.
85.
mikotamas
kimoderált üzenet
84.
84.
K2 The Highest
Én nem félek... Mondanak ezek sok sok dolgot, de úgyis élesben derül ki, hogy min fut el. Nekem csak egy GTX 580 csücsül a gépben, de nem féltem, futni fog rajta.
Akármennyire is jó játék lesz, a látvány és úgy maga a grafika, a megvalósítás, nem követeli meg a 780-at. SZERINTEM!
Inkább optimalizálni kellene, hogy a VGA ne 60-70%-on menjen, hanem 100-on. Sajnos az AC4 és a Crysis 3 tesztelése során is belefutottam ebbe, hogy a VGA nem pörög maxon...
83.
83.
kristof97
#82: Akkor megmondom, hogy miért van a WD körül ekkora felhajtás: a 2012es E3on kb. akkorát robbantott az addig unalmas műsoron (az E3 dögunalmas volt az Ubi konferenciáig), hogy az emberek maguk alá hugyoztak amikor meglátták azt a gameplayt az ÚJ, FRISS IPről. 2: a 2013as Playstation konferencián is eléggé jó videót mutattak a játékról. Illetve, honnan tudod, hogy fos, amikor mé ki sem jött? :P
Egyébként én pénzért bárkivel összeveszek itt a GK-n (ha normálisabb összeget kapok). :D + annak a mondatodnak csak akkor lett volna értelme, hogyha azt írod, hogy: "...összeveszni pénzért sem kéne". De van ez a tök jó mondás: Az ékezetek ritkulása egyenesen arányos az IQ ritkulásával (- Dancsó Peti). ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...