Nyitott világú játék lesz a Halo 5?

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 8.
  • Pletyka
Link másolása
Egy megbízható iparági bennfentes szerint az Xbox One-ra érkező Halo 5 "többé-kevésbé nyitott világban" játszódik majd. Habár a korábbi részek pályái sem voltak szűkösek, a 343 Industries még tovább emeli a tétet.

Ashan Rasheed nem ma kezdte a szivárogtatást, az iparági bennfentes korábbi tippjei rendre beigazolódtak. Ezúttal az Xbox One-ra érkező Halo kapcsán hintett el egy nagyon érdekes hírt: úgy látszik, a játék "többé-kevésbé" nyitott világú cím lesz.

Az 343 Industries korábbi alkotása, a Halo 4 sem a kis pályáiról volt híres, ám úgy látszik, hogy a srácok az új rész kapcsán tovább emelik a tétet - állítólag óriásinak ígérkezik a bejárható terület.

Nagy a nyomás a srácokon, elvégre a Bungie-féle Destinyben is bolygóról bolygóra repülhetünk, az egész galaxis nyitva áll előttünk és számos küldetést teljesíthetünk - elképzelhető, hogy a Halo 5 is hasonló szellemben készül el. További részletek az idei E3-on várhatóak.

16.
16.
suresz
jót fog tenni a játéknak
13.
13.
Ecneb
#12: Hát nem szeretni való? :D
12.
12.
kopic
11.
11.
kopic
10.
10.
Cristiano
#3: te meg csitt mert semmire való vagy
5.
5.
Chrysh
Nem hinném, hogy bármi alapja lenne ennek, de hírverésből ötösre vizsgáztak nálam a marketingesek :D
4.
4.
Ecneb
#3: Bocsánat, #1-nek címeztem!
3.
3.
Ecneb
#2: Cikkhez is van hozzáfűzni valód? Mert ezzel kb olyan vagy mint ő, csak értelmes mondatokkal.

A cikkhez:szerintem csak sima reklámról van szó, hiszen eddig is nagyok voltak a felfedezni való terek, és az, hogy "többé-kevésbé" szerintem arra utal, hogy ugyanaz lesz. Régen volt hír Halo-ról szóval csak elhintettek valamit, amit majd csámcsog a sok fan örömében és az eredményben meg ugyanaz lesz, mint ami eddig volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...