Xbox One - be akarták építeni a Kinectet is

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 22.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft egy interjúban vallotta be, hogy olyan prototípust is készítettek az Xbox One-ból, amibe bele volt építve a Kinect, így az nem külön tartozékként szobrozott volna a tévé alatt.

A Microsoft az új Kinectet az Xbox One elengedhetetlen kiegészítőjeként képzelte el eredetileg, nem véletlen, hogy olyan prototípust is gyártott a konzolból, ami beépítve tartalmazta volna a mozgásérzékelős kamerát. Ezt az Xbox ipari tervezője, Carl Ledbetter ismerte el egy, a Developnak adott interjúban.

Bár a prototípus megépült, mint a mellékelt ábra mutatja, elvetették, méghozzá azért, mert így túl nagy lett volna a gép: "A technológia egyszerűen még nem tart itt. Amint van valamid, ami nagyobb, mint a Kinect, az emberek nem akarják a tévéhez tenni, mert túl nagy." Az eddigi infók szerint egyébként a Microsoft 75 prototípust gyártott az Xbox One-ból, ezek között olyan is volt, amiből kihagyták a lemezmeghajtót.

Mindezek ellenére a Kinect nélkülözhetetlenségét így is próbálta hangsúlyozni a Microsoft, eredetileg nem is lehetett volna használni az Xbox One-t, ha nincs bedugva a kamera - később ezt a korlátozást feloldotta a cég, ahogy a múlt héten azt is bejelentette, hogy a Kinect nélkül is hozzá lehet majd jutni a konzolhoz.

12.
12.
zozo76hun
arrol nem is szolva hogy a ps4 kontrollere annyira gyorsan merul hogy tobbet van tolton mint nelkule. a legtobben meg amugyis a ps4-rol toltik akkor meg mar szinte olyan mintha vezetekes lenne. jobb a cserelheto akksi.
10.
10.
Sid3481
Esetleg tervezhettek volna, egy olyan verziót is, amihez semmi köze a kinect-nek.
6.
6.
#5: Miért ne tudnák :) Jobb az külön hidd el!
5.
5.
MikelGun82
A technológia még nem tart itt??? :D Náluk... A kib***ott tápot sem bírják a gépbe erőltetni, nem hogy a kinectet. Ők nem tartanak ott, nem a technológia. :)
4.
4.
anarchoid
En pl azt imadom kibnectben , hogy bf4-ezes kozben lehet vele leanolni (balrta jobbra dolve kileshetek a fedezek mogul ;) ezt a featuret mas gammaban is csipaznam ;) van meg ugye a head tracking , attol falnak mentem ;) mind forzaban, mind battlefieldben osszevissza nezelodtem, es az uton kivul szinte mindig mindent lattam ;) a voice commandok is bulik, bar egy idoben kurvara zavart, hogy a kinect lat engem es ha haver van nalam, es atadom a kontrollert masnak, azonnal atlogol egy masik(guest?) accra .. ha majd megcsinaljak, hogy szabalyoszhassam mit csinalhat a kinect es mit nem, imadni fogom
3.
3.
toriell
#2: Akinek van mondjuk. PL: Nekem.. el lehet vele mozogni,skype,stb nem kell le ülnöm a gép elé ahhoz,vagy telefont elő vegyem ,hogy használjam.A másik meg ,játékok terén még elég gyatra a felhozatal,de ami van rá nagyon jól el lehet vele szórakozni .
2.
2.
aordog
De Kine(ct)k ?
1.
1.
toriell
Elég hasznos kis kütyü amúgy ez a Kinect :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...