Enemy Front - ilyen lesz a multiplayer

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 4.
  • Videó
Link másolása
Nehéz dolga lesz a City Interactive második világháborús FPS-ének abban, hogy az új Wolfenstein mellett labdába tudjon rúgni. Az Enemy Front egy dologban mégis jobb, mint a MachineGames alkotása: lesz benne multi.

A lengyelek eddig a percig általában a single-t mutogatták, de mi a helyzet a többjátékos szegmenssel? Nos, olyan megszokott játékmódokat találunk benne, mint a Deathmatch, a Team Deathmatch, vagy a Freedom Fighters nevű újdonság.

A június 10-én PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenő játék legújabb trailere ezeket mutatja be nekünk:


Köszi, ArrowCross!

13.
13.
Tyranio
#12 A velvet assassin nekem nem tetszett, de szerintem a Saboteur egyátalán nem volt középszerű. Noha meg lehetett unni a 6-7 lerombolható épülettípusok ledöntését és a történet sem fog mozivászonra kerülni, de szerintem amit vállalt azt el is vitte a hátán és engem lekötött és szórakoztatott egészen a végéig. Habár amúgy sem számítottam egy eposzra egy olyan játéktól ahol a nácik által megszállt területeken beüt a Sin City.

De igaz, a HaD2 mindent visz.
12.
12.
LtK
#11: A Saboteur és a Velvet Assassin ötlete jó volt, de mégiscsak középszerűek lettek bőven. A Hidden and Dangerous 2 az amire azt mondhatnám, hogy az egyik legjobb 2. vh-s játék. Egy pár napja vettem elő , régen nagyon sokat nyúztam. Hatalmas élmény még most is. Aki nem próbálta és második világháborús játékkal szeretne játszani annak melegen ajánlom.
A Red Orchestra is nagyon jó játék a maga nemében.
11.
11.
Tyranio
#10 Nem egy közeli kategóriában való játékok, de ettől függetlenül való igaz, a fejlődés igen csak lassú a játékoknál.

De második világháborús úttörőkként meg lehetne említeni a Saboteur-t (2. vh Assassin's Creed), a Velvet Assassin-t (2. vh Splinter Cell), Hidden and dangerous 2-t (taktikai tps, nem mondanám, hogy koppintana), Spies Must Die (2. vh Hitman) vagy akár a Sniper Elite-t amik még ha más játékoktól vették az alapkoncepciót a világháború ötvözésével valami egyedit alkottak a mezőnyben.

Aztán ott van a Red Orchestra amit említettél ami a realizmussal hódít, a Hidden and Dangerous széria ami a taktika/realizmus-sal, Brothers in Arms ami a taktikával és ezek mind csak FPS-ek amik csak magát a játékmenetet változtatják meg.

De említhetném például a Wolfenstein játékok bármelyikét amik csak a történetben és a világukban különböznek a többi lövöldéktől.

Ezek azok amiket nem neveznék tucat játéknak, mert mindegyik másként hat és nem is ugyanabban a műfajban koppintanak. És akkor jönnek a kevésbé ambiciózus projektek amik fogják a 2. vh. játékok legnépszerűbb példányát és az árnyékában kívánnak a siker töredékéért középszerűen lézengeni.

De igazad van, még az apró változás is valami. Majd meglátjuk mi sül ki belőle.
9.
9.
Tyranio
#8 Természetesen, ez a te döntésed. Azt elfelejtettem hozzátenni mert evidensnek gondoltam, hogy én a CoD-ot is a tucat fps kategóriába sorolom, ami talán tisztábbá tette volna a helyzetet. Ahogy #1 is felfedezte, ez egy CoD multi.

De még ha össze is hasonlítjuk a két játékot és a... CoD játékok... repetitív főhős felhozatalát, ez akkor sem fog egy tucat játéknál többnek kinézni. Nem mondom, hogy rossz volna, hiszen még nem játszottam vele nyilvánvaló okokból, de ha nem hoz valami újat a műfajba akkor csak beáll a "Második világháborús játékok a Call of Duty" sorba mint egy újabb terméke ennek a műfajban.

Lehet, hogy páran szeretni fogják, lehet, hogy páran a rajongóivá vállnak és lehet, hogy készül egy második része is, de ha nem mutat fel valami újat akkor ezt mind nélkülem fog bekövetkezni.

Az, hogy most Lengyelországban kell nácit ölni és nem Sztálingrádnál vagy Normandiában, nem minősül újdonságnak. Nekem, az ellenállás és a partizánok egyedi harcmodorában és történet mesélési módjában van minden bizodalmam. Ha ebből egy CoD: War in Civil Clothes Edition-t tudnak kihozni (jelzem, nagyon őgy tűnik, hogy erre megy a sorozat), akkor bye, bye Enemy Front.
7.
7.
Tyranio
Tucat játékhoz, tucat multi dukál.
Ha a játék kampánya nem mutat valami nagyon frisset és eredetit a történet vagy a kivitelezés terén, akkor szerintem ez a játék biztos középszerűségre van ítélve, mint megannyi második világháborús tucat fps. Mondom ezt annak dacára, hogy már régóta nem adtak ki fps-t ebben a körítésben.
5.
5.
KeXxX
háááááááááááááát.. we'll see.
4.
4.
shooter1234
Engemet a Cod WaW multijára emlékeztet kicsit, ahogy látom itt is valami pontokat osztogat a killekért.
3.
3.
Kár hogy nextgen verzió nincs, szívesen multiznék inkább ezzel mint BF4 vagy COD...
2.
2.
Stranger
Most esett le, hogy az előző videóban mutogattak multis jelenetet, mert voltak ebből bevágva dolgok.
Nekem amúgy nem tetszik, unalmas már ez a sok pörgős multi... mind ugyan olyan. A single azért várós...
1.
1.
pjoco
Jó öreg Call of Duty 2-re emlékeztet. De akkor már mind1 ha azt veszem elő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...