Blogajánló: 2014 - a konzolok kihalásának kora

Link másolása
Újabb hétfő, újabb blogajánló, újabb félrevezető cím. Ezúttal is rengetek remek írással ajándékoztatok meg minket, így aki a múlt héten betévedt a blogok közé, garantáltan találhatott magának valami érdekes témát.

A múlt hét folyamán is sok jó blog született és nem győzöm hangsúlyozni, hogy a blogajánló csak egy kis szeletkéje annak a tortának, ami a blogszekció alatt vár titeket. Nem bánjátok meg, ha néha benéztek, hiszen az ajánlóban szereplő írásokon kívül is találni nagyon igényes és jól összerakott munkákat.

Nézzük, milyen blogok kerültek be ezen a héten a blogajánlóba:

  • Zavod 311 - grindcore Arell múlt heti fan fiction felhívására készítette munkáját. Nagyon jó történetet dobott össze, mely a Battlefield Zavod 311 nevű pályáján játszódik. Ötletes és nagyon olvasmányos blog.
  • A next-gen élmény - sokakban felmerülhet, mit is jelenthet ez az élmény. Mindenkinek más számít a next-gennek, DaemonX pedig jól összeszedi a szempontokat, mitől is lehet valami új generációs.
  • 2014 az autós játékok éve - sok-sok játék érkezett és fog érkezni a témában ebben az évben. Kicsit nehéz is észben tartani, melyik platformra milyen autós játék érkezik, de RangerFox blogjában rendet tesz a fejekben, és bemutatja, mire számíthatnak a száguldás rajongói.
  • Transformers: A kihalás kora - premier kritika - elérkezett a nyári blockbusterek ideje a mozikban, a Transformers negyedik része pedig ezen kategória egyik jeles képviselője. Maktub blogjában megtudhatjátok érdemes-e beülni Michael Bay újabb agymenésére. 


Nos, ennyi lett volna a heti blogajánló. További jó munkát az íróknak, jövő héten Arell válogat a munkáitokból.

3.
3.
Én is köszi, hogy bekerülhettem :)
1.
1.
Yanez
Nagyon jo lett, grat minden bloggernek! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...