Többjátékos mód érkezik a Don't Starve-hoz

Link másolása
Multiplayer móddal gazdagodik a következő frissítésben a Don't Starve, a rajongókat egyelőre megosztja az új mód érkezése. A kattintás után videót is tudunk mutatni a többjátékos mókáról.

Többjátékos mód érkezik a népszerű túlélő játékhoz, a Don't Starve-hoz. Immár akár négy játékos is együtt küzdhet az éhezés ellen.

Több rajongó is nem tetszését fejezte ki a Klei Entertainmentnek, azonban a cég szerint aggodalomra semmi ok, az új mód is hasonló odafigyelést kap, mint a játék többi része. Továbbra is meghallgatják a közösség visszajelzéseit.

A hírek szerint először a PC., Linux. és Mac.verziók kapják meg a frissítést ingyenesen, viszont a játék ára a megjelenés után 20 euróra növekszik.

5.
5.
Skyer
Ha esetleg hozzáadnának steam achikat, elő is venném újra. Mert 50-60 óra után már elég unalmas célok nélkül.
4.
4.
Hunszi
mekkora mákjuk lesz most a PS4 plusos felhasználóknak...egyik hónapban ingyenes beszerezhető volt, így gondolom nekik automatikusan is jön az upgrade hozzá ingyen
3.
3.
gegory
#1: Én is ezt mondtam rá de miután kipróbáltam kiderült, hogy elégé addiktív a kis dög. Ha valaki fogékony a Tim Burton féle képi világra akkor tetszeni fog neki ez a játék.
2.
2.
Tiramisu96
1.
1.
Cristiano
nem nagy valami nagy szám
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...