FIFA 15 - a játékosok is érző emberek

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 19.
  • Videó
Link másolása
A FIFA 15 focistái nem csupán statikus viaszbabák, a külvilág tudtára adják érzelmeiket. Ha nem sikerül egy akció, dühöngenek, ha gólt lőnek, örömmámorban úsznak majd, de minden változik a mérkőzés előrehaladtával.

Az EA Sports idei fociszimulátora olyan lesz, mint egy brazil szappanopera - tele érzelemmel. Játékosaink érzelmi reakciói az egész mérkőzést áthatják. Lehet, hogy a neves csatár a meccs elején rosszul játszik, letört, ám egy gól mindent megváltoztathat. A fejlesztők több mint 600 érzelmi animációt építettek a játékba.

A nézők is követik az eseményeket, éljeneznek és énekelnek, a rivális csapat szurkolói viszont már nem lesznek ennyire önfeledtek. A kommentátorok is figyelemmel kísérik a közönség reakcióját és véleményezik a rajongók hozzáállását.

A FIFA 15 szeptember 26-án jelenik meg PC-re, 3DS-re, Vitára, Wii-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

30.
30.
Chelseafan1989
#28: már én is érdeklődtem több helyen is ott is ahonnan előrendeltem de a fasz kivan hogy nem tudják bele tenni a magyar feliratot szinkron kell a hóhérnak csak legalább a szöveg legyen magyar ha már a többi platformon is megcsinálják szerintem semeddig nem tartana bele tenni.

Még olyan segítséget kérnék hogy haverokkal összeülnénk egy bajnokságra de a ps4-es változatba nem találtam olyat hogy bajnokság létrehozása?
pc-n megtaláltam de ps4-en nem.
Ha valaki tud valami megoldást azt nagyon megköszönném.
29.
29.
sloth
#27: te aztán tudsz vigasztalni
28.
28.
Ghost26Dave
#26 Sajnos nem fog :(
27.
27.
SLi
#15: http://i.imgur.com/rlfYxNj.gif
26.
26.
Chelseafan1989
#25: Én is és remélem a PS4-es változat is kap végre magyar feliratot.
25.
25.
gyerekpeti
24.
24.
godach
Én nagyon szeretem a Wii-met, de az biztos hogy Fifát és NFS-t nem szabad rá venni.
23.
23.
Norbiii
#21: Én nem vagyok grafikab*zi, de Wii-re a Fifa grafikája egy nagy nulla! A Ps2-es Fifa sokkal szebb! Wii U-ra amire tényleg vártam volna, arra meg nem jön, és jól megszívtam, mert már nincs meg a Ps3-am, így focizni nem nagyon fogok új Fifával! :(
22.
22.
greenmelon
#12: Erre a kedvenc példám, mikor a csapatomban lecserélnek valakit 10-0-s vezetésnél, erre benyögi a kommentátor, hogy "Az edző szerint csak úgy tudja meg tartani csapata előnyét, ha friss embert hoz a pályára."...
21.
21.
hheemmoo
Figyelem! Aki wii-n szeretné megvenni a fifa 15 öt gondolja meg nagyon semmi változás nem lesz a fifa 12 wii verzióhoz képest csak a csapatokat és mezeket updatelték! Ezt jelenti a Legacy edition! Most jön a vicc ez 13900 ft ért! Inkább javaslom wii re a fifa 2008 at az csak 2000 ft és nagyon el lehet vele lenni!
20.
20.
Ghost26Dave
Egy picit :)
19.
19.
Yanez
#18: Akkor már Tim Howard kódot is adhatnának, ahol ha a szóbanforgó kapus kivéd vagy 10 kapura célzott lövést, Superman hacuka jelenik meg rajta. :D Vagy amolyan "Sovjet Kod"-ot, ha az oroszok kiesnek, nukleáris töltetek akadályozzák meg a további meccseket... Kissé elkalandoztam...
18.
18.
Giggsy
#17: Ha van egy kis humoruk, komolyan berakják ezt. Mondjuk a Konami kódra :)
17.
17.
Yanez
#16: Csak Suarez-zel. :)
16.
16.
frankdelgado
Harapni lehet majd?
15.
15.
sloth
#4: Komolyan?! :'(
Hát akkor búcsú a jó kommentátoroktól.
14.
14.
RangerFox
Remélem hogy Vitán is lesz érdemi fejlődés....
13.
13.
TheNick
Szupcsi, akkor már csak a lényeggel, a játékmenettel kellene foglalkozni.
12.
12.
Yanez
#11: " hát ez az, már eddig is voltak ilyen animációk, most csak kibővitik őket. semmi újitás nincs ebben, csak polirozás. "

Hát ez az! Senki nem érti a lényeget? Itt arról van szó, hogy a meccs alakulása meg egyebek, kihatással lesz a játékosokra. Ahogy mondod, "eddig is voltak animációk", de ezek gyakran nem helyzethez illően jöttek vagy egyáltalán nem jöttek.

Például: Van hogy 4:0-ra veszítek, erre a végefelé lövök egy gólt és a játékosok úgy örülnek, mintha vezetnének, holott 1 perc és vége. Vagy most is, játszok kupát, megnyerem mondjuk a nyegyeddöntőt és a játékosaim pókerarccal sétálnak ki, mintha én buktam volna. Ilyenek még jócskán akadnak!

Szóval ha ezek (is) most már a játéktól függően fognak alakulni, az jó lesz. Szerintem ezek a dolgok nem javítanak sokat a játékélményen, de ha azt vesszük, hogy ez egy újabb lépés a szimuláció realizmusa felé, akkor pacsi.
11.
11.
Dízel
#6: hát ez az, már eddig is voltak ilyen animációk, most csak kibővitik őket. semmi újitás nincs ebben, csak polirozás.
pc-seknek lesz nagyobb durranás, mert az ignite hajtja, ezért érdemes megvenni azért, mert ez egy viszonylag nagy technikai újitás.
off: a fifa14 és 13ban is azt tapasztaltam online idény módban, hogy a játék megjelenése utáni évben a nyári átigazolási szezon szerzeményeit már nem frissiti... pedig kiirja h. online profil frissitése... másnal is volt ilyen? vagy ez direkt van hogy vegyél új részt...?
10.
10.
Norbiii
Két meglátás:

1:Van egy olyan érzésem, hogy a technika egyes játékoknál, direkt fejlődik lassabban, ez azért van, hogy utána lehessen újat mutatni, mikor kiadják a következő részeket. Ezeket most hasra ütéssel mondok egy számot, már 8 évvel ezelőtt meglehetett volna csinálni. A GTA V erre egy tipikus példa,Egy teljes szabadságú GTA kéne, na de ha kiadnák, akkor mi lenne a következő GTA-ban az újítás? Itt se mehettem annyi helyre, mint amennyibe szerettem volna. Nem vittem egyébként végig, ezért nem tudok 100%-os infót mondani.

2: Hogy még Wii-re is jön, és Wii U-ra nem, ez nagy piszokság.

8.
8.
shooter1234
Akkor lenne értelme ha a játékosok hangulata kihatna a későbbi meccsekre is és ennek megfelelően játszanának (pl.:agresszívan v., pontosan mindenre figyelve, esetleg leszarom módjára, stb...).
7.
7.
KeXxX
Ilyen "harcok" és bíró elől eltolások eddig is voltak (13). Ha kihagysz egy helyzetet akkor ugyanúgy szomorkodnak a játékosok vagy együtt, vagy csak az aki elbaszta az adott helyzetet. Örülök neki, hogy egyre több mindent raknak bele évente.. de vajon mikor lesz kész a játék? Tehát akkor, amikor már semmi újítani való nem lesz benne? Mert ha jól tudom, akkor évről-évre viszik át a régebbi újításokat és úgy kerülnek bele az újak. Kommentátor párosból is bekerülhetne egy vagy két új pár. Kicsit unalmas mindig azt hallgatni, és 100x meghallgatni ugyanazt a mondatot. És kupa szinten is bővíthetnék a magyar kommentálást, ne csak az angol kommentátorok tudjanak ilyeneket mondani.
6.
6.
Giggsy
Most azon kívül, hogy azt mondják, új, mi ebben az új? Már valahol a FIFA 2000 környékén is mérgelődtek a csatárok a kihagyott helyzetek miatt, és őrjöngött a közönség egy gól után.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...