Mortal Kombat X - variációk Raidenre

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Gameplay videót kapott a Mortal Kombat X, ami azt mutatja be, hogy Raiden milyen variációkban küldhető harcba. Természetesen mindegyik variáció más-más játékstílusnak ágyaz meg.

A Mortal Kombat X-ben az összes harcos három variációban lesz elérhető, Raiden a Thunder God, a Displacer és a Storm Lord kategóriákban indulhat. Mindegyik variáció máshogy erősíti majd meg a karaktert, más-más kombókat ad a játékos kezébe, és így mindig más játékstílust követel meg tőle.


Thunder Godként például erősebbek lesznek a Raiden által okozott villámlások, többet sebezhetünk vele, míg Displacerként teleportálhatunk, így hősünk sokkal mozgékonyabbá válik, nehezebb letámadni. Végül ott a Storm Lord kategória, amivel csapdákat hozhatunk létre, így kényünk-kedvünk szerint szoríthatjuk sarokba az ellenfelünket:

A Mortal Kombat X jövőre érkezik, méghozzá PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, PS4-re és Xbox One-ra.

12.
12.
br1Koo
#1: A mortal egy más stílus, amiben a lényeg az hogy gyepáld az ellenfelet mint a picsa ideoda ugrálva. Én speciel pont azért imádom a tekkent, mert nem annyira arcade, meg kell ismerned faszán a mozdulatokat, ellenmozdulatokat, hogy szépen és folyamatosan tudj alázni(a játékstílusodat teszabod meg az ezer kombó közül).
10.
10.
DarkLord
#9: A 24 még hagyján, de nekem eddig a bemutatott karakterek sem tetszenek :D Sub Zero és Scorpion-on kivül...Ezek az új karakterek meg borzalom, bár öröm lesz őket gyepálni majd.
9.
9.
dante92
3 féls stílus minden karakternek ide vagy oda, ha valóban CSAK 24 karakter lesz, az bizony szörnyen kevés. Nyilván majd jön DLC-ként pár harcos, de hát na... Sajnos eddig ez az X nem jön be, pedig az összes MK-t imádom!
8.
8.
biohazard rex
Egyesek nagyon félre vannak tájolódva :D
A kombók ugyan azok lesznek mind 3 stílusban, csak a képességek egy része változik meg
Gondolok itt arra, h raiden alap ütései ugyan azok lesznek még dashelni is tud mind 3 verziójában csak a teleportja helyett kis gömböcöket küld.
Szerintem ezzel a fajta szabdalással igazából csak megkötik a játékosokat, mert kevesebb lehetőséget adnak a változatosabb és hosszabb kombókra.
7.
7.
insanity06
a világban is többféle harcstílus, harcmód létezik. Valaki ebben erős valaki abban. Szerintem nagyon jó ötlet hogy feldarabolják. Komolyan minek belerakni 60 kombót amikor pont ha 10-15 ha egyből az eszedbe jut. Higgyétek el, hogy így sokkal de sokkal különbözőbb harcok jönnek majd létre. Eleve pl egy versenyen mikor a döntőben vagy és nem mindegy melyik karaktert választod....utána pedig ha nagy nehezen kiválasztottad az se mindegy milyen stílusban játszatod, ahogy az se lesz mindegy, hogy az ellenfeled milyen stílusban fog játszani. Remek kis taktikai harcot lehet majd vívni. Szuper lehetőségek, nincs "fölösleges" kombó azaz a "a kevesebb néha több". Ha sikerül a játékmenetet jó pörgősre megcsinálni ez a játék mindent söpörni fog. Egyik legsikeresebb Mortal Kombat lehetne
6.
6.
felegyi
Lehet még a végén beleteszik, külön mód keretében... ennek örülnék!
5.
5.
Cristiano
4.
4.
DarkLord
Raiden sosem volt a kedvencem nem is lesz, de szerintem se jó ez, hogy a 3 közül csak egy stílust választhat az ember a harc elött. Milyen brutál kombókat lehetne kigyúrni a játék közbeni stílus váltásokkal és azok kombóival sokkal jobb lenne és profibb az egész dolog. Várom az online mókákat azért majd :D
3.
3.
Trapyd
Én sem örülök neki, hogy feldarabolják a témát.
2.
2.
Wr4th
Lenyegeben kommenteltek az elozo gameplay trailert.... En egy kicsit reszletesebb bemutatot vartam volna! De hat ez van ezt kell szeretni :/
1.
1.
godach
Valamelyik oldalon olvastam, de teljesen igaz a lényeg.
Annyira kár szétválasztani 3X20 kombóra az egészet.
Jobb lenne mint a Tekken, hogy a 60 kombó egyben és akkor tényleg kialakulnának a különböző stílusok. Így lesz aki a legkeményebb style-t fogja használni és a többiek akik szintén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...