Xbox One - így néz ki az új konzolcsomag?

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 9.
  • Hír
Link másolása
Brazíliában is vannak játékshowk, példának okáért a Sao Paulo-i Brasil Game Show, ahol a Microsoft állítólag bemutatta a Halo: The Master Chief Collection-féle Xbox One bundle-t, amely fehér színű konzollal érkezik.

Hivatalos megerősítést nem kaptunk még a Microsofttól, egyedül egy NeoGAF-felhasználó beszámolójára hivatkozhatunk az új Xbox One-konzolcsomag kapcsán. Tegnap a Brasil Game Shown állítólag leleplezték a Halo: The Master Chief Collectiont tartalmazó bundle-t, amely egy fehér színű masinával és kontrollerrel érkezik. Íme:

Árról még nincs információnk, ahogyan a pontos megjelenési dátumról sem. Tekintve, hogy a Halo: The Master Chief Collection november 11-én kerül a boltokba, valószínűnek tűnik, hogy azon a napon vásárolhatjuk meg az új konzolcsomagot is.

24.
24.
supair
#22: Nem csak a zongoránál szoptam:-)))))
De jó is volt baszki!
18.
18.
Csoki80
Azért nincsenek mostanában jó játékok, mert a jó játékosok kiöregedtek. Anno még nem a felbontáson köcsögöltünk, mint ti, hanem a játékélményt és a játékok tartalmát vitattuk meg.Köcsögölőknek pedig köcsög játék való!
17.
17.
kopic
#10: Lehet azért, mert az a balfax Konami nem tud rendesen optimalizálni ?
13.
13.
dcba
#12: Az utolso mondatomban a 720p es az 1080p re gondoltam, nem a 480p es 1080pre.
12.
12.
dcba
#7: A Dvd meg a Bluray egy teljesen mas tortenet, mivel a 720x480 vs 1920x1080 kozott egbekialtoan nagy a kulonbseg, igy ott 3 meterrol is latszik a kulonbseg. Ha vki monitorkent ul a tv elott, ott valoban van kulonbseg, de az atlag konzolos jatekos 2-3 meterre ul a TV.tol es ott mar nem tunik fel a kulonbseg.
11.
11.
p3ti
Ez a fehér gép iszonyat szép...alig várom a masterchief collection -t
10.
10.
HipCross
#8: Mivel mondtam baromságot? :) Itt gamekapocson lehetett pár napja olvasni egy hírt, miszerint asszem a PES One-on csak 720p-ben fog menni, míg PS4-en 1080p. Értem én, hogy a legtöbb játék 900p-ben megy rajta, de sajnos ez kevés. Gyengék nagyon ezek a next-gen konzolok, nem is tudom, hogy megéri-e venni egyáltalán,
9.
9.
HipCross
#4: Hát én simán észreveszem a 720 és 1080p között a különbséget. Jó lehetséges, hogy 3m-ről nem. De én elég közel ülök a tv-hez játszás közben.
8.
8.
dzsiádzsó
#4: Te legalább akkora baromságot mondtál, mint a 720p-vel a #2-es...
7.
7.
#6: Azért szerintem van különbség. Legalábbis ebben a vitában nem a játékokat hasonlítom össze hanem a filmeket.
A DVD-k is szépek meg minden, de ha van egy filmed és azt később megveszed blu-ray-en akkor lesz csak igazán látványos a különbség.
Utána már nem akarsz DVD-ket venni, mondjuk én még mindig veszek, mert átlagos filmeknél számomra teljesen mindegy.
Kíváncsi lennék a One a filmeket milyen minőségben nyújtja.
6.
6.
dcba
#4: Total egyetertek. Ha nem mondanak meg az embereknek, h nem full hd-t latnak, akkor a fotelbol/kanapen ulve senkinek fel sem tunne a kulonbseg, mivel bizonyitott teny, h 3 meterrol senki nem latja a kulonbseget. A Destiny meg tenyleg allatul nez ki boxon. En vegig neztem az elkovetkezo jatekokat amik majd ki fognak jonni es mig xboxon talaltam joparat, addig ps4en csak ketto fogta meg a fantaziam, igaz ebbol az egyik az Uncharted ami ha megjelenik akkor egy ps4 is bekerul a tv ala, de addig nalam a box a nyero a Fable-el es a Haloval, ill egy esetleges Gears of Warral.
4.
4.
anarchoid
#2: az nem 720p hanem 900p, es hidd el eszre sem veszed (ahogy 720p / 1080p kozott a kulonbseget 10 bol 8 ember nem latja a 8 bol 7 pedig lekamuzza ;)
Pl destiny mozgas kozben nagyon ut meg XO -n is.
3.
3.
anarchoid
Nincs az a penz hogy feheret vegyek ;) (amugyis a tv mogott vana helye ahol nemlatom) a feheren jobban meglatszik a kosz ;) Ha valami festett gep lenne az ok pl: [img]http://igyjaras.hu/szepfestett.jpg[/img]
2.
2.
HipCross
Annyira vennék egy xbox one-t, de ez a minden 720p elveszi tőlem a kedvem. Egyedül a forza 5 meg horizon 2 miatt vennék. Viszont a ps4 sem sokkal nagyobb cucc sajnos.
1.
1.
toriell
Jól néz ki:).. Bár ne szart volna be az enyém :S:D...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...