Far Cry 4 - a Kyrat Edition közelebbről

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 17.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft kiadott egy hivatalos kicsomagolós videót a Far Cry 4 gyűjtői kiadásából. Az E3-on leleplezett csomagban többek közt megkapjuk Kyrat szövettérképét és Pagan Min 7,9 hüvelykes szobrát is.

A Kyrat Editiont  potom 129,99 dollárért vesztegetik minden platformra. Ékessége a 7,9 hüvelykes Pagan Min-szobor, amely egy elefánttrónon ábrázolja a játék - egyébként Troy Baker által megszólaltatott - főgonoszát. A Limited Edition tartalmán kívül kapunk egy 16,5 x 30 hüvelykes propagandaposztert, egy útikönyvet, egy Kyrat-térképet, valamint egy gyűjtői dobozt.

Nézzük meg közelebbről!

A Far Cry 4 november 20-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

4.
4.
Blueberry
Ennyi fölösleget!!! Gyűjtői+letőtöd+aztán még le stream-eled
3.
3.
bema695
Nem rossz, de az exclusive game contenteknek azért nem vagyok a híve, mert így a torrentesek kapásból több tartalmat kapnak mint a normal edition vásárlók. Így aki nem akar multizni (mint pl én), az kap még egy indokot az illegális letöltéshez. Még az is lehet, hogy megveszem megjelenéskor, de valószínűbbnek tartom, hogy 1st day torrent lesz belőle, végigviszem egyszer, aztán későbbiekben megveszem egy steam akcióban.
2.
2.
dzsiádzsó
Lehet én vagyok túl igényes, de azért gyűjtőire egy Far Cry-ból annyira nem vágyom. Van nekem GTA, meg Bioshock, Skyrim, GoW és egyebekből relikvia, de azok azért számomra kultikus darabok, mert a játék valami nagyot tett le, olyan a hangulata, vagy a világa. A Far Cry nem üti meg nálam ezt a szintet, nagyon jó karakterek voltak benne pl.: Vaas, meg a játékmenet is hozta azt, amitől élvezni lehet hosszú órákon át a dolgot, megunás nélkül, sőt saját kedvere játszhatod, ami még nagyon fontos. Ugyanakkor ennyi, egy FPS, openword, meg tenger kapásból Crysis, Just Cause, Mercenaries stb.
Aztán lehet akkora király lesz bánni fogom nem ezt vettem :D
1.
1.
Igazán nem kellene ennyire kapálódzniuk, már rég zsebre tettek ... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...