Far Cry 4 - milyen hosszú lesz a kampány?

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 20.
  • Hír
Link másolása
A Far Cry 4 kampányának hossza nagyban függ a játékos stílusától és attól, milyen alaposan fedezi fel Kyratot. A direktor szerint nagyjából 15 és 60 óra között végzünk vele, szóval nem lesz sétagalopp, az biztos.

Fontos jellemző egy nyitott világú cím esetében a játékidő hossza, ám a Far Cry 4 e tekintetben a jobbfajta RPG-kkel veheti fel a versenyt. Az alkotás direktora, Alex Hutchinson szerint egy átlagos játékos nagyjából 35 óra alatt fejezi be a kampányt - azt nem tudni, hogy ebbe mellékküldetések is beletartoznak-e.

A narratíváért felelős Mark Thompson viszont egy tág intervallumot jelölt meg az IGN-nek adott interjújában: szerinte egy végigjátszás minimum 15 órát, maximum 60-at vesz el az életünkből. Nyilván a legrosszabb esetben csak végigszaladunk a sztorin, a mellékes tennivalókat (bázisfoglalás, vadászat stb.) hanyagoljuk. Természetesen a játékidő hossza a játékos vérmérsékletétől függ.

Kyrat egyébként különböző régiókra van osztva, minden régió felett Pagan Min egyik hadnagya uralkodik. Rajtunk áll, hogy milyen módon és sorrendben tisztíjuk meg az ellenséges területeket.

A Far Cry 4 november 18-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

18.
18.
KopyAti
A FC3-t ott baszták el egy picit, mikor nagyon hamar kiírták Vaast!
17.
17.
ssemtexx
Miert csak 15 - 60 óra? Istenem. Az olyan rövid. Miért nem csinálnak 100 - 120 órásat. Fogadok megjelenik es lesz jó 50-60 GB és abból csak a nyelv lesz 25-30 es többi a jatek, miert nem lehet nagyobbra csinálni a sok felesleges nyelv nélkül.. Ezzel nálam mínusz pont. Jo tény hogy a mellék küldetések a elfoglalások is úgymond időt vesznek el, de maga a story legyen hosszú!
16.
16.
TBO0
#5: Negatív helyett inkább realista. Amit ezek mondanak, azt gyök alatt meg kell harmadolni. Komolyan nem tudom, hogy hogyan tudják az emberek ezt, és az ehhez hasonló játékokat várni, mint a messiást. Nevetséges.
15.
15.
KeXxX
Szerintem ez rengeteg idő egy FSP-hez képest, hiába a nyitott világ amit az "üres" mászkálással és vadászattal próbálnak meg továbbhúzni. A 3. rész is a vége fele kurva unalmas volt. Alig várom, hogy elintézzem azt a késes faszit aki levágta az ujjunkat (a nevére már nem is emlékszem) de igazából az utolsó videót vártam. De nem lett belőle amit én szerettem volna. Mindenesetre várom, egy darabig elvan vele az ember.
14.
14.
aRkye
#12: Jómagam nem éreztem a harmadikban, hogy csak elnyújtani próbálták a játékidőt, mert nagyon élvezetes volt az egész, mindvégig, még ha kimaxolta is az ember a képességeket. Pont ezért bízok az új részben, hogy az előzőből a pozitív dolgokat meghagyják.
13.
13.
DarkLord
Ha 35 óra lenne csak a sztori az brutál lenne, de kétlem. Most az Evil Within volt 18 óra valósan az épp az a hosszúság amire azt mondom épp elég egy játéknak nem kell több a sztori részre. De itt nem kell félni ilyentől jó lesz az 10-12 órának kb. a többi meg a sablon egy kaptafára épülő mellékküldetések és bogaraszgatások a pályákon...(Apropó mellék cselekmény, nem igen szoktam velük foglalkozni, de a AC 4-ben a csónakos Bálna vadászat nekem baromira bejött és az elsüllyedt kincsek utáni kutakodás, mint mellék tevékenységek, ha a közel múltból kellene pozitív példát mondanom)
12.
12.
Drazhar
#9: Én is hasonlóan vagyok, de pl a 3-ban szedje össze az a 120 ereklyét akinek két anyja van egy faluban. Pláne, hogy csak xp-t adott, és már rég ki volt maxolva a képességfa.
Csak azt utálom az ilyen címekben, amikor láthatóan valami tucat-mellékküldetéssel/gyűjtögetéssel próbálják elnyújtani a játékidőt.
11.
11.
drat576
#10: Szerintem ez játéktól függ. Valahol a single, valahol a multi a fontos.
De itt tényleg az egyszemélyes kampány a fontosabb. Bár a FC3-hoz volt külön coop sziget is.
10.
10.
Extol
Az egyszemélyes kampány a játékok esszenciája, anélkül semmit se ér az egész
9.
9.
bodortamas1
Én az ilyen openworld sandbox játékokat mindig megpróbálom 100%-osan végigvinni, most sem lesz ez másképp.
8.
8.
aRkye
Ha a harmadik rész példáját követi, minden téren, akkor nem lesz vele semmi gond. VÁRÓS!
7.
7.
ati herceg
nagy királyság lesz.aggodalomra semmi ok.
6.
6.
Lacek896
Meg lesz az a 60 óra. Max. végig kell kolbászolni az egész mapot a kismillió ládika után. Dettó mint a 3-ba.
5.
5.
drat576
Mostanában mindenki olyan negatív :(
Szerintem jó lesz ez.
4.
4.
manderel
Ha napjaink FPS-eivel hasonlítjuk össze, abszolút rendben van ez. Olyan FPS ami kellő hosszúságú volt mostanában talán csak a Bioshock Infinite volt, azok közül amivel játszottam.

Már várom. :)
1.
1.
RangerFox
A Borderlands 2-t leszámítva még egyik FPS Single részével sem töltöttem el 30 óránál többet. Ennyi szerintem pont elég a játéknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...