Far Cry 4 - jetis DLC a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 21.
  • Letöltés
Link másolása
Igen, tényleg, a jeti is benne lesz a Far Cry 4-ben, ami ugyan meglepő lehet, de igazság szerint a Far Cry 3: Blood Dragon után ez csak egy kis apróság. A season pass kapcsán kiderült, milyen DLC-k jönnek a játékhoz.

Bemutatkozott a Far Cry 4-hez 24 fontért megvásárolható season pass, ezzel kapcsolatban pedig az is kiderült természetesen, hogy milyen DLC-k érkeznek majd a játékhoz.

Lássuk őket:

  • A The Syringe már a november 21-i megjelenéstől kezdve elérhető lesz, ez egy egyjátékos és kooperatív módban is végigtolható küldetés, amiben meg kell akadályoznunk, hogy egy drog receptje Pagan Min seregének a kezébe kerüljön.
  • Az Escape from Durgesh Prison már kizárólag kooperatív módban tolható, és a története szerint Ajay vagy Hurk bőrébe bújva kell kiszabadulnunk egy börtönből.
  • A Hurk Deluxe Pack a már korábban bejelentett Hurk-tartalmakra épít, összesen öt küldetést kapunk, amiben Hurk oldalán zúzhatunk, illetve egy szigonypuskára is lecsaphatunk. 
  • Az Overrun egy új kompetitív multiplayer mód, amiben a Rakshasa vagy a Golden Path mellé állva kell elfoglalnunk Kyrat egyes területeit.
  • Végül ott a Valley of the Yetis, amiben egy helikopterbaleset után tábort kell vernünk a vadonban, és minél jobban felturbózni azt, hogy kibírja az éjszaka érkező támadásokat. Túlzottan azonban nem érdemes elbóklászni, ugyanis a jetivel is összefuthatunk majd. Legalábbis állítólag.


A season pass egyébként a Far Cry 4: Gold Edition részeként is beszerezhető, ezzel még spórolhatsz is.

13.
13.
Juha
#12 szerintem sem magával a dlc fogalmával van a baj, hogy a megjelenés után is bövítgetik a játékot, csak amikor látod, hogy alapból ott figyel a játék könyvtárában az új tartalom, amit pénzért "feloldasz", az már tényleg a pofátlanság netovábbja...

Remélem legalább a CDP nem qvul el, ök is adnak dlc-ket, de ingyen! Az más kérdés, hogy sok-sok patch is kell, de ez csak nekünk fog talán nagy fejfájást okozni, ha 150 Pénz lesz 1 Gb...
12.
12.
br1Koo
Félreértés ne essék, nem a dlc-kkel van a baj, de folyamatosan azt látni az új játékoknál, hogy még a játék sincs meg, de már adják a dlc-t amibe van egy új fegyver, vagy egy új hely, vagy egy küldetés, vagy mittudomén. Nálam a dlc az amikor majdnemhogy egy új játékélményt kapsz az eredeti játék mellé, akár új karakterrel, más szemszögből vizsgálva a dolgokat. Azért mondom ezt, mert egy játéknak szerintem illene annyira érdekesnek lennie, hogy egy más főbb karakter bőrében is érdekes és lebilincselő tudjon maradni a történet kiegészítése. Ennek van értelme, ezért érdemes pénzt adni. Valaki mondta, hogy több lenne a játék, ha minden benne lenne cakumpakk, ez valószínűleg így is lenne, de erre megint csak az előző kommentem utolsó mondatát tudom felelni, tehát régen nem a pénz miatt csinálták javarészt a játékot, hanem mert élvezték, hogy az emberek imádják a komplex játékot, amivel annyit foglalkoztak, törődtek és amit emberi áron lehet megvásárolni(mert az volt az alap, hogy így állnak a játékfejlesztéshez).
11.
11.
Ecneb
Ki sem jött a játék, de már most meg lehet venni a DLC-t hozzá? :D
Ez is olyan lesz mint DS3, hogy az utolsó 2 fejezetet egyszerűen kivágták és külön DLC-ként árulják a teljes játék árával megfelelően.
10.
10.
Big83
Ezt a Far Cry 4: Gold Edition  hol lehet majd beszerezni?
9.
9.
drat576
#5: Igazából a ME2-nél 1 DLC volt ami némi kapocsként szolgált a 2 és 3 közt. Viszont a többi DLC is beépült a storyba, és engem ezekkel lehet megfogni. Olyan DLC-k nem szoktak általában annyira érdekelni ami külön kis mellékcselekményt beszélnek el, külön indíthatók a menüből. De az olyanok amik benne vannak a sokadik végigjátszásomban is, egyszerűen kellenek nekem. A Mass Effect 2 esetében viszont nem fizettem. Egyrészt nem tartalmazta az alapjáték az angol feliratot (egyáltalán nem), másrészt voltak később bajok pont abból adódóan, hogy az adott DLC nem akart magyarul megjelenni és így nem passzolt a magyar kiadáshoz, vagy valami hasonló, úgyhogy azt a rengeteg story DLC-t disznó módon letöltöttem.
DLC dologhoz még annyit, hogy nagyon elkorcsosult a játékipar, az én esetemben amikor látom hogy olyan játék jön ki amihez valószínűleg sok DLC lesz, általában megvárok egy teljes/goty/tuttifrutti kiadást, pláne, hogy az már nem fog annyi bugtól sem hemzsegni.
Amit belőlem sosem fognak kiszedni, az a multiplayer orientált fps-ekhez készülő DLC-k. Ezeknél a single tartalom pár ezer forintnál többet szerintem nem ér, a multi meg nem érdekel. Szoktam játszani multiplayer játékokkal, de az FPS-es időszak már eljárt felettem. Aztán meg nem akarok ujjal mutogatni, de voltak játékok amik kiadáskor kb a használhatatlan szintet ütötték meg ebben a műfajban, pedig nem kis címekről van szó.
8.
8.
drat576
#7: kicsi spoiler:

Ja, meg ott az egész második sziget. Bár talán az első sziget és Vaas picivel több mint a Hoyt-ot érintő rész.
7.
7.
KeXxX
#1: Vaas kb. a játék felénél volt. Utána még van egy jó pár küldetés és bajtárs kiszabadítás. Bocs az esetleges spoilerért.
6.
6.
RayErizo
5.
5.
Juha
#4 igen, a te szemszögedböl is meg lehet magyarázni, de azért azt is meg kell hagyni, hogy az elsõ napos/hónapos dlc-k vszínüleg ollózva lettek a játékból, és pluszként tüntetik fel.

A multis dlc-k nekem pl. Nemigazán fontosak, az tényleg opcionális, kinek hogy.

Viszont azt hiszem pl. a MassEffect 2-nél volt olyan, hogy csak fizetös dlc-k után vált kerekké a sztori - na ez a gusztustalan.

Régen is voltak kiegészítök, de nem egy új pályát vagy npc-t tartalmazott, hanem kb. egy fél/harmad új játéktartalmat az eredetihez képest, pl. RedAlert 2.
4.
4.
manderel
#3: Viszont elfelejted, hogy enélkül is kapsz egy minimum 15 órás főszálat, ami FPS-ek terén több mint elég. Erre jönnek rá még a mellékküldetések, és a többi elfoglaltság. DLC-k nélkül.

Így fizethetsz érte kb 10.000Ft-ot (ha megveszed), és a DLC-k tartalma meg már opcionális hogy kell-e neked, és adsz-e érte pénzt. Viszont ha ez a nem kevés dolog még alapból benne lenne a játékban, lehet hogy nem 10.000Ft-ot kéne kiadnod hanem 15-öt. És ez nem opcionális lenne, akkor is többet kéne fizetned, ha téged ez a rengeteg kooperatív vagy multis tartalom nem is érdekel.

A DLC nem ördögtől való, inkább egy plusz választási lehetőség. De persze annak teljesen mindegy aki úgy tölti le a játékokat. (Ezzel nem azt mondom hogy te is így teszel)
3.
3.
br1Koo
Tök őszintén, hányok már ettől a dlc-s undorítóságtól ami minden játék körül megy. Ahelyett, hogy a sok sok plusz dolgot beletennék a játékba, inkább eladják pénzért, már a megjelenés napján! Mindig el kell csodálkoznom milyen undorító lett a világ az elmúlt 10 évben.
2.
2.
2xhun
le kell tölteni és csá :D
1.
1.
Necreon
Hááááát. Nem tudom mit gondoljak a Far Cry 4-ről. A három teljesen hidegen hagyott, majd akciósan megvettem és imádtam (igaz Vaas után a mai napig nem vittem a sztorit tovább pedig alig lehet 1-2 küldetés), soká is tarott. De ahogy nézem a gameplay-eket, főleg Angry Joe preview-ját, az FC4 csak egy FC3 a hegyekben pár minimális újítással. Ez így nekem kevés a teljes árért az FC3 után, nem hogy még Season Pass... majd 10 euró körül jövőre talán, ha nem lesz más.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...