Minden, amit tudnod kell a Far Cry 4-ről

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 13.
  • Videó
Link másolása
Már tényleg nem kell sokat aludni a Far Cry 4 megjelenéséig, s ha eddig követted a menetrendszerűen érkező kedvcsinálókat, az utolsót semmiképp se hagyd ki! Pláne azért nem, mert a játék minden jellegzetességére kitér.

Most minden megtudhatsz a Far Cry 4 sztorijáról, a világról és a játékmenet főbb jellegzetességeiről a következő nyolcperces videót megtekintve, amely egyben a shooter launch trailere is és minden homályos foltra rávilágít.

A játék november 18-án landol PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en.

20.
20.
crashpipi
Most jött az sms, hogy a következő munkanapon hozzák. Az hétfő, 17.-e. Akkor ez elírás vagy tényleg hamarabb jön ki?
17.
17.
p3ti
A Unity után inkább megvárom róla a teszteket. Sajnos a Ubi bebizonyította hogy nem minden arany ami fénylik...
16.
16.
crashpipi
A Sleeping Dogs, Sniper Elite alatta van színvonalban és játékélményben is. A többit én is írtam, hogy benne van a 2012-es vásárlásra érdemesek közt fej-fej mellett.
14.
14.
crashpipi
#13
Egy adott éven belül, ha 6-8 kiemelkedő játék születik vegyesen más-más típusú, ami mondjuk egy-egy adott ember ízlésének pont megfelel, akkor jó évről beszélünk.
Ha ez ilyen értékelhetetlenül sz.r lett volna, akkor lennél szíves 2 jobbat megnevezni 2012-ből?!
12.
12.
zala122
#11: játszottam a 3mal ott is megöltem a tigrist de jó ha van állatvilága egy játéknak.És tisztába vagyok vele hogy ezeket ki megg kell ölni mert ha a játékos nem teszi akkor tigris fogja megtenni helyetted.(vagyis kinyír)
11.
11.
Henry82
#10: "hópárduc,fehér tigris szeretem az állatokat..."
Itt ezeket gyilkolni kell ám! :))
10.
10.
zala122
eddig nem igazán érdekelt a far cry 4 mert úgy godoltam hogy amugyis fos lesz de a launch trailer után megváltozott a véleményem.hópárduc,fehér tigris szeretem az állatokat és jó pontnak veszem ha egy játéknak gazdag az állatvilága. szerintem megveszem vagy letöltöm.csak nehogy ezzel is átverjen a ubi mint AC:unityvel.AZtán majd meglátjuk
9.
9.
crashpipi
Sokan becsmérlik az előző FC részt, holott a 2 után nem kis fejlődést tud felmutatni, mivel a gyászosan unalmas előd után elég szép sikert ért el.
Természetesen az emberek ízlése más és más, de még ha nekem nem is jön be egy Diablo, mert nem szeretem, vagy egy XCOM, azért el kell ismernek, hogy jók.

Mivel év játéka lett anno torony magasan, én nem hiszek abban, hogy valami globális összeesküvésnek köszönhetően blokkolták a nem 2 bites agyúak számítógépeit vagy az ők szavazatait nem számolták bele a végeredménybe, csak a 2 biteseket... vagy hogy esetleg a zsidók állhatnak emögött is.
És azért ez nem 12 szavazat alapján dől el.

Lehet nem szeretni, de jól sikerült játék lett!
7.
7.
crashpipi
Mivel nagyjából a két kezünk elég megszámolni a tavaly előtti év említésre méltó, mondhatni jónak számító videójátékait, így eléggé viccesnek tartom a hozzászólásodat. :) 2 bites? :D
(1. FC 3., 2. Forza Horizon, 3. AC3, 4. Dishonored, 5. Diablo 3, 6. Mass Effect 3, 7. Max Payne 3., 8. Halo 4., 9. Borderlands 2., 10. XCOM - a sorrend nem tükröz semmit)

És ezekkel nagyjából ki is merítettük, hogy mire volt érdemes pénzt szánni...
5.
5.
Érdekes ez a sok negatív kisugárzás... Én a hármasnál sem éreztem, hogy "át lettem b@szva". Kifejezetten jó játék volt az is! Miért lenne ez rossz?
4.
4.
Na akkor nem kell butitaniuk pc-n hogy ugy nezzen ki mint konzolon.
Akinek jobb pc-je van az nem kell "ps3"-as kinezeten jatszania.
Kerdes mennyi ebbol a kamu (kb az egesz szerintem).
2-esnek igaza van. Koszono viszonyba se lesz azzal, se grafikai, se jatek teren amiket a trailerekkel nyomnak.
Ezer is kell a sok trailer, hogy elhitessek veled hogy minden ugy van ahogy mondjak es ha sokat szajkozzak, nem veszed majd eszre hogy hat atbasztak.
3.
3.
crashpipi
Arról olvastatok bővebben valahol valamit, hogy a Far Cry 4 lesz az Ubi első játéka, ami a 2 új konzolon már az alacsonyabb hardver hozzáférést használja?
Vagy ez így indult, csak nem lett semmi belőle, stb? Fura, hogy sehol nem kerül szóba.

("A Sony-tól megtudtuk, hogy a fejlesztők számára több lehetőség van a PlayStation 4 elérésére. Egyrészt igénybe vehető a libGNM, ami a konzol saját alacsony szintű hardverelérést biztosító grafikus API-ja. Ugyanakkor számos multiplatform címekben utazó cég számára van egyszerűbb út is, mégpedig a libGNMX. Utóbbi egy úgynevezett wrapper a libGNM-re ráhúzva, és lehetővé teszi a PlayStation 4 egyszerűbb programozását, ha az adott program több platformra is elkészül. A Sony szerint ennek az az előnye, hogy nem mindenki számára szükséges az az erő, ami a PlayStation 4-ben van, így választható az egyszerűbb fejlesztés is. Ennek viszont ára van a teljesítményre vonatkozóan."

"Az Ubisoft az idei GDC-n említette, hogy a Far Cry 4 lesz az első játékuk, amely már az alacsony szintű hozzáférést használ mindkét konzolon. Ennek megfelelően feltételezhető, hogy az Assassin’s Creed Unity még mindig a libGNMX és a DirectX 11.X API alól dolgozik, ami magyarázatot adna rá, hogy miért ütközik limitekben a vállalat.")
1.
1.
drat576
Franc akar mindent megtudni, akkor minek játszak már vele? ^^
- egy launch trailernek nem ilyenek kell lennie. Kb fél percet néztem belőle és semmi nem jött át, maga a videó ronda, lassú és semmi kedvet nem csinál a játékhoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...