Xbox One-ra is megjelenik az OlliOlli

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A kezdetben PS Vita-exkluzív gördeszkás játék a nyár folyamán a Sony asztali konzoljaira és a PC-re is kigördült, hamarosan azonban az Xbox One-os megjelenésnek örülhetünk. Kár lenne kihagyni, igazi ínyencséggel van dolgunk.

Az OlliOlli személyében egy vérbeli gördeszkás címmel van dolgunk, ám a Tony Hawk-játékoktól eltérően egy oldalnézetes, 2D-s alkotásról van szó. A Roll7 fejlesztése PC-re, PS Vitára, PS3-ra és PS4-re már megjelent, hamarosan jön az Xbox One-os verzió, ám a stúdió megerősítette, hogy 2015 elején a Wii U-s és 3DS-es változatnak is örülhetünk.

A folyatás már javában készül PS Vitára és PS4-re OlliOlli2: Welcome to Olliwood címmel.

10.
10.
br1Koo
#4: Az utóbbi időkben sokkal több értelmet, meg szórakozást találtam indie játékokban, mint a pop gagyikban. Valószínűleg azért, mert az indie-k érdeklik a fejlesztőiket. Míg az AAA szarokat csak csinálják futószalagon(persze tisztelet a kivételnek, amik még mindig odafigyeléssel és szakértelemmel készülnek)
9.
9.
TheNick
Nem grafika alapján kéne nyafogni, hanem kipróbálni és az alapján véleményt formálni. Ez egy jó kis indie játék rengeteg teljesíthető feladattal, az elektronikus zene kedvelőinek pedig elég jó soundtrackkel. Abszolút ajánlós.
5.
5.
PaprikaJancsi
#2: Az a baj, hogy már fontos kiírni, minden egyes hírnél, mert ha ezt nem írnám ide, akkor azt mondanák, fanboy vagyok, mert a One-ra jövő játékokat mindig fényezem és dicsérem ( ami mondjuk nem igaz ).
4.
4.
Blueberry
Nesze nektek "újgenerációs konzol"!!!! Játszhattok nes-nél is szarabb minőségben
3.
3.
strike19
Most komolyan ilyenre van igény.Miért nem egy Tony Hawk ,SSX-et vagy Skate csinálnak.Osztott képernyős és challange móddal.
Már évek óta várok olyan SSX-re vagy Skate-re amit lehet egymás ellentolni.
Szerintem lenne rá igény.
2.
2.
Ecneb
#1: Fő, hogy megosztottad velünk!

Tony Hawk játékától eltérően, ez valami borzalom, ahogy kinéz.
1.
1.
PaprikaJancsi
Nem nagyon érdekel. Bár egy gördeszkás játékot sem kedvelek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...