Black Desert - látványos MMO Koreából

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 3.
  • Videó
Link másolása
A dél-koreai Pearl Abyss fantasy MMORPG-je még a 2013-as E3 alkalmával mutatkozott be. Örömmel számolunk be róla, hogy ismét egy ígéretes és látványos produktummal gazdagodunk. A nyílt béta december közepén indul.

A koreai játékfejlesztőket mostanában elkapta a gépszíj: a Lost Ark Online mellett ezúttal egy MMO-ra figyeltünk fel. Voltaképpen egy hagyományos fantasy szerepjátékról beszélhetünk, ám a küldetések teljesítése mellett szembe kell néznünk az óriások folyamatos fenyegetésével is.

És ami a legfőbb, a Black Desert brutálisan fest, a karaktermodellek szinte lemásznak a képernyőről. A közel ötperces trailer sallangoktól mentes, érdemes vetni rá egy pillantást.

A nyílt bétateszt december 17-én indul Koreában, sajnos még nincs hír a nyugati verzióról.

20.
20.
rexsimus
#18: Miért? Mindkettő szerepjáték. Nem lehetne kicsit realisztikusabban megoldani a dolgokat, hogy könnyebben beleélhessem magam. Fizika abba a világba is van, és lehet, hogy ott a követ átviszi egy nyíl, de alap esetben ez nem így van.
19.
19.
turleysqt
Volt szerencsém kiprobálni( regota mukodo dolog, hogy egy koreai usernek utalsz pénzt es biztosít egy accot, 400 a ping de azert tesztelhető) nagyon szép es hangulatos a játék de már most egy grindfest és hamar egyhangú lesz szerintem, bár csak pár órát játszottam vele szóval ez még lehet változik
18.
18.
eszem
#17: A BG egy ADnD alapú szerepjáték és közel se MMO, ne is keverd ide...
17.
17.
rexsimus
#16: Azért még emlékszem, hogy pl a Baldur's Gate-ben nem érte meg a csontvázat íjjal lőni, zúzó fegyverekkel többre ment ellenük az ember. :D
16.
16.
imchristailor
Nagyon tetszene ez a játék, ha nem lennének annyira eltúlozva az effektek. Annyi rohadt szikrát húz a karakter egy kardsuhintással, hogy már attól rohamot kapok, nemhogy egy hosszabb harc alatt. Jó lenne, ha ezt lehetne valahogy állítani, mert akkor egészen biztos, hogy kipróbálom.

#4 Ugyan már, íjjal lőni a szikla elementálok igenis ésszerű egy játékban, főleg egy mmo-ban. Ennyi erővel bármibe beleköthetnél bármelyik mmo-ban vagy feltételezem, hogy az egész játékipar bármelyik játékában
15.
15.
eszem
#14: Mert aztán az MMO-k többsége az ésszerűségéről híres :D

14.
14.
rexsimus
Karaktergenerálás lenyűgöző, de a gameplay inkább nevetségesnek hat nekem. Az efektek baromira idegesítőek. Felröhögtem, amikor íjjal lőtte a szikla elementálokat. Teljesen ésszerű. :D
13.
13.
number361
Ez a másik mmo, amit LAO mellett várok és ennek legalább már biztos az Európai megjelenése. :P

KÍváncsi vagyok, hogy ez a Arcage + Vindictus, aka sandbox open world combofight stílus mennyire lesz jól összekevere. Mindenesetre Decembertől többet fogunk látni belőle végre.
12.
12.
ArrowCross
Tudomásom szerint Európában is ugyan az a kiadó fogja kiadni mint ami Dél-Kóreában.
11.
11.
Stranger
#10: Bizonyos körökben nagyon várt ez a játék, az már más kérdés h a mainstream oldalak nem adnak annyira hírt róla. Egyébként ugyan ilyen várós még legalább a Bless online és az Icarus online.
10.
10.
Ecneb
#9: Hogy érted ezt? Én most hallottam róla először.
9.
9.
giga321
The hype is real with this one. De a LAO-t jobban várom.
8.
8.
adriano28
fúúú én eléggé vindictus buzi vagyok, és ez kurvajó.. nagyonváárom :D de gondolom úgy fog jönni euba mint a vindictus, hogy legalább 1.5éves csúszással :(
7.
7.
Normen1976
A karakterek tényleg szépek, de a többi amit láttam eddig nem győzött meg. Majd elválik, de engem speciel nagyon zavr, ha minden suhintásra fény és szikraorgia látszik a monitoron, és közben a karakter hatalmasakat ugrik stb.
5.
5.
Ecneb
#2: Két külön kategória lost arc és ez.

A látvány tényleg magával ragadó, a vörös bajszos faszin mondjuk jót nevettem, csak az ilyen játékokkal 1 bajom szokott lenni: másfél órát eltökölök a karakterkészítésnél az arcával, a szemével, a testalkattal stb, majd a teljes játékidőben nekem háttal áll.
Viszont le a kalappal, ilyen részletes és szép karaktertervezőt ritkán látni.
4.
4.
markoci555
Vindictus volt ilyesmi amivel toltam, ez jóval pörgősebb, és tényleg jól néz ki, de mmorpg még nem kötött le pár hónapnál tovább... Eléggel játszottam hogy a tapasztalat beszéljen belőlem.
3.
3.
Cellator
Részletes karakter kidolgozás, de elég egysíkú a küzdelem.
2.
2.
Lorthirash
Sztem annyira nem nagy szám a Lost Ark jobb lesz szerintem.
1.
1.
eszem
Szép, jól nézz ki, a harcrendszer is érdekes (nézzetek videót róla, nem a szokványos mmo), de az eddigi leírások alapján iszonyat grind MMO lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...