Europa Universalis IV - El Dorado keresése

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 21.
  • Letöltés
Link másolása
Februárban érkezik az Europa Universalis IV következő expanziója, az El Dorado. Ahogy a cím is mutatja, európai hódítóinkkal az elveszett aranyvárost keressük az Amazonas dzsungelében, emellett az aztékokat is irányíthatjuk.

Az El Dorado bővítmény legfontosabb újítása mégis a Nation Designer lesz. Az eszközzel a játékos testre szabhatja azt a nemzetet, amelyet irányítani szeretne a kampányban - például megadhatjuk a nemzeti eszméket és az uralkodókat, nem kell a történelemre hagyatkoznunk.

A kiegészítőben az aztékokkal is nyomulhatunk, véráldozatokat mutatva be az isteneknek, míg az európai hódítók a címben szereplő elveszett aranyváros után kutakodnak, de a világ minden tájára küldhetünk felfedező konkvisztádorokat. Tanácsos a pápával jó kapcsolatot ápolnunk, míg a tengeri utakon a kalózokkal gyűlik meg a bajunk.

Az Europa Universalis IV: El Dorado a jövő hónapban landol Windowson, Linuxon és Macen.

1.
1.
mestermagyar
"emellett az aztékokat is irányíthatjuk"

Eddig is irányíthattuk, bár nem pont úgy ahogy az emberek megszokták. Azért jól fog jönni végre egy kis "immersion" , mert eddig szégyen volt velük játszani miközben É-Amerika törzsei egyedi játékmechanikát kaptak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...