Borderlands: The Pre-Sequel! - Traileren az új DLC

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 28.
  • Hír
Link másolása
A mai naptól tölthető a Borderlands: The Pre-Sequel! legújabb, karakterközpontú bővítménye, amiben Sir Hammerlock testvére, Lady Hammerlock kapja a főszerepet. A premier alkalmából befutott az utolsó trailer is.

Végre elérhető a hét elején bemutatott új Borderlands: The Pre-Sequel! DLC, a Lady Hammerlock the Baroness Pack, amiben a Borderlands második részének ismert szereplője, Sir Hammerlock idősebb testvére, Lady Aurelia the Baroness kapja a főszerepet. Az ifjú hölgy egy vadonatúj mesterlövész puskával, illetve három új képességgel, illetve képességfával vág majd neki a kalandoknak.

 
A csomag azok számára lesz ingyenes, akik rendelkeznek a korábban 29,99 dollár ellenében megvásárolt  Borderlands: The Pre-Sequel! szezonbérlettel, a többieknek 9,99 dollárt kell fizetni a csomagért.

Fontos azonban megjegyeznünk, hogy több játékos is jelezte, hogy a frissítés során hibába botlottak. A Gearbox megerősítette, hogy valóban hibás lehet a frissítés, így amíg meg nem oldják a problémát, arra kérnek mindenkit, hogy inkább offline módban játszanak a játékkal.

Köszi, Theodor!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...