Már 1,2 milliónál jár a Dying Light

Link másolása
Januárban gyakorlatilag egyetlen AAA-s játék landolt a digitális boltokban, így a Dying Lightnak könnyű dolga volt. 1,2 millió játékos jött össze az első héten, és ez a szám még tovább nőhet.

A hírt teljes egészében godach nevű olvasónk írta.

Jól kezdte az első hetét a Techland vadonatúj nyitott világú zombis játéka, hiszen több mint 1,2 millió játékost regisztráltak már az első héten, olvasható a játék Twitterén. Ezt a számot együttesen adták össze a konzolos és a PC-s játékosok. A csapat szerint a túlélők száma még ebben a hónapban növekedni fog, ha Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Ausztráliában megjelenik a játék dobozos változata.

A megosztó véleményekkel ellentétben, ez igen komoly kezdést jelent. Közben a Techland szóvivője elmondta, hogy eszük ágában sem volt betiltani a modokat, csupán azt szeretnék elérni, hogy a csalókat mindenképp kiszűrjék. A modok problémáját hamarosan orvosolják, hiszen elmondásuk szerint a hamarosan érkező Hellraid játékuk is egy Dead Island mod ötletéből született. Szerintük fontos, hogy a rajongók változatossá tehessék a játékaikat, ahogy ezt a Dead Islanddel is tették.

32.
32.
DarkLord
#31: Nekem eddig az ilyen stílusú zombis játékok közül csak a Dead Island első része volt az, amit végigvittem és élveztem is. Nem értem, hogy de az megfogott valamiért...
31.
31.
GAMEROD
Ez a játék egy fillért nem ér. A Dead Island sem volt egy nagy eresztés, de ezerszer hangulatosabb és átláthatóbb volt.
28.
28.
Dreadlox
#20: Ez kurvajó videó :D
23.
23.
DarkLord
Én pl. csak azért álltam neki, mert open world játékokat szeretem, de tudtam, hogy a zombik (nekem óvodás szint sorry) miatt nem fog tetszeni a dolog. Még is adtam neki egy esélyt hátha, de nem sikerült neki. Ezért is írtam, aki szereti az ilyen zombis cuccokat annak még talán be is jön. talán kiemelve, mert azért én is szeretem a jó játékokat, de ez nem az a zombikat , ha kiveszem akkor sem :D
20.
20.
Simonus18
#18: https://www.youtube.com/watch?v=vgULf_9bnjQ
19.
19.
godach
#17: Kiábrándító, hogy egy vascső két zombi leverése után tönkremegy. Nem érzem az értelmét így fejlesztgetni és moddolni. Egy vascső...érted? :D Egyébként a lihegésben is igazad van.
Lehet am én álltam neki rosszul és nem hentelni, csak futkorászni kell...
18.
18.
Ecneb
#13: http://gamekapocs.hu/hir/43531/dying_light_igy_tettek_keresztbe_a_moddereknek
17.
17.
Ecneb
#16: Fegyverkopás nem tudom miért zavar ennyire, nekem van 2 lőfegyverem, mondjuk veszélyes használni, a melee fegyvereket, meg legrosszabb esetben használom közelharcra, különben hozzávágom a zozóhoz.
Akkor érteném a gondodat, ha nem lenne választék és nagy ritkán kapnál új fegyvert, itt viszont ilyen szintlépésekkel 10 percenként találni egy erősebb fegyvert.

Engem ami inkább zavar az az, hogy 3 ütés után lihegek, viszont lefotok 5 km-t ugrálva minden különösebb gond nélkül.
15.
15.
McDuff
Jól időzítette a megjelenést a techland, és akkor még dobozos formában meg se jelent! :)
Sztem is egy jó játék, már a Dead Island-nek is ilyennek kellett volna lenni, itt végre van történet, karakterek (szimpatikusak és klisések egyaránt), sokkal jobban rámegy a túlélésre, a grafika is szép, a játékmenet is jó, egy szóval élvezehtő na,nem kiemelkedő, de élvezhető és a Dead Islandnél mérföldekkel jobb!
Bár én csak haveromnál játszottam vele pár órát, ki tudja, lehet hosszú távon unalmas lenne nekem is, de azért még mindig sajnálom hogy végül nem lett X360-as port belőle :(
12.
12.
crytek
Remélem a Hellraid nem lesz ilyen optimalizálatlan fos
11.
11.
godach
#10: Látod, pedig most nyomom a Brotherhood-ot is és egyáltalán nem tűnt fel :D
10.
10.
sarosya
#7: Az Ezio hangját is adó színész Crane hangja, ő volt az Arkham Originsben Batman is.

Én amúgy élvezem a játko, kicsit pörgősebb mint a Dead Island nekem.
7.
7.
godach
#4: Hát, a sztorival nem árulok el nagy dolgot, ha azt mondom itt is megfertőződsz, mert már az első percben megtörténik. Nem lenne rossz játék. A főhős szövege tetszik (hasonlít a MaxPayne1-ben lévő hangra). Na meg ugye, mostanában szokás hogy a karakterünk csak bólogat. Itt pedig elég sok hanganyag van ebből is. A fő küldetések sem rosszak. Változatosak és meglepő fordulataik vannak. Csak ez a fránya fegyver butítás :(
5.
5.
shooter1234
#3: Engem nem nagyon zavar a fegyverkopás, van kb 20 metal parts -om, az egy darabig elég javítgatni. Plusz fel szoktam venni a fémcsöveket meg a gyenge fegyvereket amiket bezúzok, hogy alkatrészt kapjak. Meg általában veszek 1 jó fegyvert amit feltápolok és szinte mindig azt használom.
4.
4.
felegyi
#3: Kár érte, mivel nincs kedvem még egy DI-hoz... reméltem hogy jóval többet ad tartalmilag, és a sztoriban is eltérő lesz...
3.
3.
godach
#1: Pedig ez nagyon hasonlít a Dead Island-re. Annyi, hogy tudsz benne mászni és a fejlesztéseket nem csak egy padnál, hanem akárhol megcsinálhatod. Az éjszaka viszont egyedire sikerült és ami a legjobban tetszik (és ezt kellene már megvalósítani valami jó kis FPS-ben) hogy mindnegy, hogy van e fegyvered vagy sem.
Challenge-t próbáltam, örök lőszerrel. Akkor is kicsináltak. Pedig lassúak, csak minden irányból jönnek és sokan. És ez jó. Túlélő feelinget kölcsönöz a játéknak. Csak az a fránya fegyver kopás. Nagyon bosszantó. Annyira, hogy én is jegeltem a gamet :(
2.
2.
DarkLord
Én 2 é fél óra játék után leraktam, számomra ez egy unalmas játék volt. Persze hozzátartozik, hogy soha sem szerettem az ilyen zombis játékokat, ahol százával özönlenek ránk. Vicc. A rajongók természetesen , akik szeretik az efféle mókát még élvezhetik is talán.
1.
1.
tjames
Kíváncsi vagyok rá, mert a biolencse által sokat játszott Dead Island nekem nagyon nem jött be, de jó lenne egy igazán ütős parkour zombis játék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...