Teaseren a Tropico fejlesztőinek Diablo-klónja

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 6.
  • Teaser
Link másolása
A Tropico-sorozatot is jegyző Haemimont Games még a 2013-as Gamescomon jelentette be a Victor Vrant, de csak most kaptuk meg belőle az első teasert, ami már gameplay jeleneteket is tartalmaz.

Habár a Haemimont Games a Diablót jelöli meg a Victor Vran elsődleges ihletforrásaként, alapvetően a játék elég sok hasonlóságot mutat a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing-szériával is. Az anyag egyébként nehéz szülésnek tűnik, a 2013-as Gamescomon mutatkozott be, és már akkor is azt mondták, hogy két éve készül.

A kooperatív és kompetitív multit is felvonultató játék a nyár elején érkezik PC-re és más, eddig meg nem nevezett platformokra - állítólag Early Access-változat is lesz belőle hamarosan.

7.
7.
daenath
#6: En Hack,n,Slash-nek neveznem! Mi a francnak Diablo klon?
6.
6.
Sznfctm
#4: Így van, ez egy "rogue-like action RPG with adventure and shooter elements." ;) Ahogyan manapság amúgy minden játék rogue-like, ahol középkori a környezet és/vagy akármilyen tárgyat is fel lehet venni, minden játék open-world, ahol nem egy 2x2-es zárt szobában mászkálsz végig, és minden játék RPG, ahol néha el kell engedni a tűzgombot. ;)

Szóval, szerintem nincs helyes megoldás, a Diablo-klón még mindig egy egész tűrhető asszociáció. ;)
4.
4.
bema695
Mért kell egy egész műfajt "Diablo-klón"-nak hívni? Vagy olyan hír is lesz, hogy "Itt az Activision legújabb Wolfenstein 3D-klónja, Call of Duty XY néven"? Ezt nem csak erre az esetre mondom, hanem egyébként is gyakran nevezik így a felsőnézetes ARPG-ket. Szerintem elég furcsán hangzik.
3.
3.
ilor14
1.
1.
PaprikaJancsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...