Mortal Kombat X - Johnny Cage is visszatér

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan hivatalos megerősítés még nem érkezett, de a NetherRealm Studios producere, Adam Urbano egy azóta már törölt videóinterjúban elkotyogta, Kenshi mellett Johnny Cage is visszatér majd a Mortal Kombat X-ben.

Minden jel szerint hamarosan újabb harcosokat mutat majd be a a NetherRealm Studios, a játék producere, Adam Urbano ugyanis egy interjúban elszólta magát, s megerősítette, hogy a mobilos változathoz kiadott képeken valóban a vak bunyós, Kenshi látható. Azt is elkotyogta, hogy legjobban Johnny Cage brutality mozdulata tetszik neki, vagyis ezzel biztossá vált, hogy Cassie Cage apja is visszatér, mint játszható karakter.

A Mortal Kombat X április 14-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

29.
29.
_NMI_
David02 szimplán primitív, ezen nincs mit szépíteni. Fröcsög és dobálózik azzal, hogy tudja ezt meg azt, de forrást nem jelöl meg, hanem kitér ez elől és másik személyét próbálja elásni. Egy darab kővel is jobban lehet vitatkozni, mint vele, több értelemmel van az felruházva, mint ez a.... fajzat.
16.
16.
PrimYaz00
#15: Hogy legyen hülye kérdésre esély. :D
15.
15.
Angelwing
14.
14.
Tyler89
#13: Smoke és Noob Saibot is jöjjön! :)
13.
13.
zala122
#6: Végre egy ember aki azt akarja hogy vissza hozzák smoke-ot.Igen smoke is jöhet de kezdem elveszteni a reményt.
12.
12.
Streetwiser
#11: pedig az 1.rész 1992-ben jelent meg játéktermekben késöbb nintendon. Nekem mindegy volt ki mi mert ugy adta a filinget
11.
11.
DarkLord
Liu Kang mellett a másik karakter amivel az első rész óta nem bírtam megbarátkozni és már abban se játszottam velük soha és azóta se :D Amúgy az első részben még Raiden úgy ahogy elment játszogattam vele, de ő is kiesett a kegyeimből szép lassan, ahogy Kano is.
9.
9.
Dízel
Az tér vissza akit akarnak, az előző résztől függetlenül. Kitalálni mindent ki lehet.
7.
7.
KeXxX
#6: hiába küldöd el 3x, attól még nem biztos hogy benne lesz :D

Striker, Sonya, Sindel, Kabal <-- ők még kerüljenek be, plusz PS exkluzívként Kratos és full boldog leszek!
6.
6.
Blueberry
Smoke benne lesz? Remélem :) kano mellet ő a legjobb
5.
5.
Blueberry
Smoke benne lesz? Remélem :) kano mellet ő a legjobb
4.
4.
Blueberry
Smoke benne lesz? Remélem :) kano mellet ő a legjobb
2.
2.
PrimYaz00
#1: A hír írója nagy fanja lehet johnny cage-nek, mert kenshit is rég lehetett tudni a mobilos verzióból és jax is kiszivárgott már nagyon régen a challenge towernél, de johnny cagenél írt csak cikket :) Mondjuk megértem, nekem is nagy favorit, 9-be első karakter volt akivel megtanultam játszani.
1.
1.
azureknight0715
Ez most valakinek kétséges volt hogy visszatér e. Ha már túlélte az elöző rész sztorija alapján akkor elégé egyértelmű szerintem. Bár azt még mindig nem vágom hogy egyes szereplők hogyan térnek vissza ebben a részben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...