Final Fantasy XIV - megvan a Heavensward dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A PAX East keretében a Square Enix bejelentette a Final Fantasy XIV Heavensward expanziójának megjelenési dátumát. Az MMORPG június végén bővül ki PS3-on, PS4-en és PC-n.

A Final Fantasy XIV: A Realm Reborn rendezője és producere, Naoki Yoshida megerősítette a Heavensward expanzió megjelenési dátumát. Ishgard régióját június 23-tól fedezhetjük fel PC-n, PS3-on és PS4-en, ám előtte az early access verziónak örülhetünk június 19-én.

A Heavenswardból lesz Collector's Edition is a normál kiadás mellett, illetve megvásárolhatjuk az alapjátékkal együtt az All-In-One csomagban. Az előrendeléseket március 16-tól adhatjuk le, illetve a következő hónapban befut a benchmark és a karakterszerkesztő program is.

A Square Enix emellett bejelentette az MMO Mac-es változatát, amely a Heavenswarddal egy időben érkezik.

5.
5.
PaulMarloW
nem szeretem FinalFantasy de ez meg fogott
4.
4.
simon 555
#2: Kifelejtetted a Type-0-ot.
3.
3.
imchristailor
Kiraly, koszi :)
2.
2.
deviques
Úgy van ahogy mondod. Ez a 14. rész, ami MMO lett, (mint a 11. rész annak idején). Legutoljára a XIII jelent meg sima játékként, annak volt két folytatása a XIII-2 és a Lightning Returns. Már volt a sorozatban rá példa, hogy lett egy résznek folytatása, a X-2.

De amúgy teljesen érthetően számozzák őket, Az első három (vagy kettő) még NES-re jelent meg, aztán a 6.-ig SNES-re, aztán 7-9 PS-ra (7 és 8 megjelent PC-re is), 10 és 12 PS2-re (11. MMO volt PC-n). 13 PS3-ra a két feljebb említett folytatásával. A 14. rész MMO megint. A 15. rész újra JRPG lesz (nem Hack n Slash max. Akció-JRPG).
1.
1.
imchristailor
Kerem valaki magyarazza el nekem ezt az egesz FinalFantasy dolgot. Most akkor ez egy jatek az elsotol a tizenakarhanyig, mert itt van ez, de kozben jon az a hack n slash, ami talan a XV-ik. Nem ertem :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...