Dusk-12: bejelentés, képek és lokál videó

  • Írta: Daks
  • 2006. április 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Stalin Subway és a Hellforces készítője vadi új FPS-en dolgozik, mely első ránézésre a STALKER-re hajaz, közben meg azért mégsem.
A The Stalin Subway és a Hellforces készítője vadi új FPS-en dolgozik, mely első ránézésre a STALKER-re hajaz, közben meg azért mégsem.

A Dusk-12 egy érdekes történettel áll elő. A gonosz kormány vírussal fertőzi meg városunk lakosságát, hogy szuperkatonákká alakítva őket háborút vivhassanak. A kísérlet azonban balul sül el és mindenki őrült mutánsá változik. Az ország vezetői a mi különleges csapatunkat bízza meg azzal, hogy öljünk meg mindenkit és takarítsuk el a nyomokat.

A játékot a Buka Entertrainment az idei E3-on is bemutatja. A galériánkban 39 új kép található, az első trailert pedig alant érhetitek el.

6.
6.
Daks
na felcsorgott a muvi lokalba
5.
5.
wasaby44
Igazad van Halfer...A STALKER sokkal érdekesebb lesz, mint ez az olcsó utánzat! ;)
4.
4.
Mast3rmind
Tudom nem ide tartozik, de már lassan egy Gamekapocs Interactive-ot is indíthatnánk... ötletek vannak és szerintem van pár programozó is (vagy tanonc, mint én), már csak modellezők kellenének és pár játék motorját felhasználva modokat csinálni melyekből befolyó tőke által csinálhatnánk egy fejlesztő garázs céget és irány a viág xD
3.
3.
Mast3rmind
Jaj neeeee ... "The Stalin Subway és a Hellforces készítője"... az ilyeneket miért nem lehet megszűntetni?A Lionhead-nek most kellet két studióját is bezárnia... szerintem adják föl és adják oda azt a maradék tőkét a Lionhead-nek... mindkét előző játékuk szánalmasan gyengére sikerült...
2.
2.
Chocho
Ezt nevezed te érdekes történetnek? :D
1.
1.
Halfer
tényleg STALKER-re hajaz és mégse ×D de nekem ez egyenlőre nem jön be...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...