PC-re is megjelent a Hitman GO

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Kicsit elsiklottunk a hír felett, de igazság szerint olyan csendben jött ki a Hitman GO PC-s (illetve Windows Phone-os) változata, hogy ezen nincs mit csodálkozni. Ezen kívül bemutatkozott az első Hitman-képregény is.

A Hitman-sorozat mobilos spin-off játéka, a Hitman GO eredetileg iOS-re és Androidra jelent meg, és az érdekes látványvilággal operáló taktikai játék egész népszerű lett: ezek után aligha meglepő, hogy elkészült a windowsos változat is, amit a Windows Store-ból lehet letölteni 1640 forint fejében Windows Phone-os mobilokra és Windows 8.1-es PC-kre. (Ha az egyik verziót megveszed, a másik is jár hozzá.)

További Hitman-hír, hogy a Boom! Studios jóvoltából elkészülhet az első Hitman-képregény is. Ami miatt ennek csak félig tudunk örülni, az az, hogy a füzet inkább a nálunk augusztus 27-én mozikba kerülő Hitman: Agent 47 filmhez kapcsolódik majd, egészen konkrétan annak az előzménye lesz. A képregény történetét F.J. DeSanto írja, míg a rajzokért Jesus Hervas, a borítóért pedig Toni Infante felel majd.

9.
9.
Gykrizsi
#8: Nekem Szent Pétervár az utolsó pálya, 263 csillag, minden pálya 3 csillagos.
8.
8.
logic5
#7: Akkor sztem nem vitted végig.... Vagy én vagyok a hülye... Ami nincs kizárva... De most megint lekapom a cloudból. És megnézem.
7.
7.
Gykrizsi
#6: Én végigvittem, így, és teljesen jó volt. Mást nem tudok mondani, de egy pályáért sem fizettem.
6.
6.
logic5
#5: Hát nem tudom.... Próbáltam azt is. mégis 2 pont volt a 3 helyett...
5.
5.
Gykrizsi
#4: De nem egyszerre kell őket megoldani, külön, külön is elfogadja.
4.
4.
logic5
#3: Hát én mindent megoldottam, és akkor sem volt elég pontom! Pl. a táskát ha megszerzed, már nem tudod 12 lépésből megoldani a pályát, ergo egy pont minusz. Játszottam vele eleget, ne nekem magyarázd meg. köszi.
3.
3.
Gykrizsi
#1: Egy forintot nem kell fizetni a a későbbi pályákért, csupán a korábbiakon meg kell oldani a mellék küldetéseket. Persze azok már nehezek tudnak lenni, de így viszont nem kér pénzt az új pályákért, amik jegyzem meg kiegészítők, nem az alap játék részét képezték.
2.
2.
PaulMarloW
inkább már új hitmant várom
1.
1.
logic5
iOS-en az egyik legjobb játék.. DE! Sajnos úgy van megcsinálva, hogy egy idő után nem tudod folytatni, és meg kell venned a pályákat. Ez rendkívül idegesítő! Remélem a PC-s már teljes értékű!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...