Far Cry 4 - jön a Complete Edition

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A tegnapi pletykák után a UbiSoft hivatalosan is megerősítette, hogy PC-re és PlayStation 4-re is készül a Far Cry 4 új kiadása, a Season Pass tartalmával kiegészített Complete Edition. A csomag júniusban kerül boltokba.

A hivatalosan kiadott közlemény szerint a Far Cry 4 Complete Edition az alapjáték mellett a Season Pass eddig megjelent összes DLC-jét is tartalmazni fogja, köztük a Valley of the Yetis kiegészítővel, a The Hurk Deluxe csomaggal, illetve az Escape from Durgesh Prison és az Overrun pakkokkal.

Az új kiadás június 19-én fog megjelenni, és érdekes módon csak PC-re és PlayStation 4-re, az xboxos verzióról egyelőre nincs hír.

9.
9.
kamgecam
PsStore-on most 10.000 ft-ért le lehet szedni.
8.
8.
mestermagyar
#7: Olyan, mint valami szenilis vénember.
7.
7.
mestermagyar
Farcry 4? Az létezik? Xd

Már a watchdogsot is hugyért adják, annyira nem kell senkinek. Az ubisoftra már nem tudok haragudni hogy elcseszte a kedvenc FPS-em. A ubisoft AAA részlege se nem gyárt már jò játékot, és még az sem néz ki annyira jól, hogy évekig emlegetik...
6.
6.
Bánom is én, csak egy gondom lenne: szedjék ki azt a nyamvadt uplay-t belőle különben nem veszem meg. A harmadikból is a dobozos van meg, de inkább játszom a reloaded-el, mintsem, hogy azt a khurva uplayt használjam... Steam4prez! :D
5.
5.
felegyi
#4: Complete edition... akkor az alapot Void edition -ként kellene emlegetni? :)
4.
4.
Drazhar
Imádom, hogy annyira pénzéhesek a kiadók, hogy már az 1 évet sem várják meg az ilyen GOTY/Complete kiadásokkal :D Most komolyan, novemberben jött ki talán, erre az akkori alapáron most megkapja mindenki a teljeset. Tényleg már csak az vesz első nap aki nem tudja hova tenni a pénzét.
3.
3.
KeXxX
A Hurk-os DLC-t megkaptam alapból a játékhoz.. a Valley of the Yetis-en kívül pedig a többi nem érdekel.
2.
2.
Falcon
kispórolták a pályaszerkezetős multit így meg nem érdekel
1.
1.
Raam989
Az ilyen újrakiadásoknak még van hírértéke? Már az alapjáték bejelentésekor evidens volt ez a bővített kiadás...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...