Rock Band 4 - itt vannak az első képek

Link másolása
Az IGN jóvoltából befutottak az első képek a Rock Band 4-ből. A képek játék közben készültek, így megcsodálhatjuk a kezelőfelületet és a grafikát is. Május közepén érkezik az első játékmenet-videó is.

Már szinte nyílt titok volt, hogy érkezik a Rock Band negyedik része, amikor bejelentették az idei GDC-n. Az IGN jóvoltából most befutottak az első képek, melyek játék közben készültek, így az új grafikus motort és a kezelőfelületet is megcsodálhatjuk.


Ahogy látható, az alapok nem változtak és a kezelőfelület ezúttal is az első zenés játékokban kitalált színes gombok nyomkodására épül. A grafika szépült kicsit, de a kissé rajzfilmes rajzfilmes dizájn megmaradt. A játék egyébként 60 fps-sel fog futni 1080p-s felbontás mellett.

 


A Rock Band 4-ről hamarosan több információ is kiderül, az ígéretek szerint még ebben a hónapban megismerjük a dallista egy részét, május közepén pedig egy játékmenet-videót is kapunk róla. A játék maga valamikor idén ősszel jelenik meg, a pletykák szerint októberben.

3.
3.
keiji maeda
ez a műanyag gombos megoldás csak divat volt ami már a kutyának nem kell , minek kell ilyenbe még pénzt ölni......? :/
2.
2.
respectpele10
Előző generációra lesz ? Ha igen, akkor lehet ez kéne, mert a Guitar Hero eddig bejelentett zenéi nem valami nagy eresztés..ha tele lesz pop zenékkel akkor offos, pedig az alap koncepció tetszik. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...