E3 2006: Techland line-up

  • Írta: Daks
  • 2006. április 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Sorban jönnek a nagy kiadók E3-as felhozatalai. Persze ilyenkor még nem lövik le a meglepetéseket, de azért nem árt odafigyelni az előzetes játéklistákra!

Sorban jönnek a nagy kiadók E3-as felhozatalai. Persze ilyenkor még nem lövik le a meglepetéseket, de azért nem árt odafigyelni az előzetes játéklistákra!

Call of Juarez: Western témában játszódó zsírprofi FPS, amiben egy Clint Eastwood-ot megszégyenítő westernhős bőrébe bújva kell különböző feladatokban helyt állni.

Chrome 2: Már készülőben van a sorozat második (de ha a Specforce-t is számoljuk akkor a harmadik) része. Az anyag még az elsőző részeknél is sokkal masszívabb lesz - rengeteg új sci-fi helyszín, fegyver és vízió kel életre benne.

Xpand Rally Xtreme: Az Xpand Rally folytatása, benne rengeteg GT, DTR, monster truck és természetesen 4x4 verdákkal. A játékban 40 új pálya lesz!

Island of Living Dead: Horror FPS, mely keveri a survival és a kalsszikus kalandjáték elemeket. A készítők a zombigyilkoláson kívül a fejtörőkre is nagy hangsúlyt helyzenek és érdekesség, hogy fegyvereinket talált tárgyakból kell majd összeeszkábálnunk.

FIM Speedway Grand Prix 2: A hivatalos licenszekkel büszkélkedő motorszimulátor második része, amiben olyan nagyok ellen mérkőzhetünk meg, mint Tony Rickardsson, Jason Crump és Leigh Adams. Igazi adrenalintermelő száguldozós anyag látványos és hatalmas balesetekkel.

Crazy Soccer Mundial:
Gyerekeknek készülő arcade focis játék, melyben kisállatokkal kell meccset játszanunk. Az anyag rajufilmgrafikával készül, lesz benne sok vicces kommentár és 12 különböző stadion.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...