Friss előzetest kapott az új Hitman-film

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Az IGN jóvoltából befutott a Hitman: Agent 47 című mozifilm legújabb trailere, illetve már egy posztert is mutathatunk róla. Bár nem biztos, hogy a Ruper Friend-féle adaptációt szeretni fogják a játékok rajongói.

Már februárban láttuk, hogy a Hitman: Agent 47 nem az az adaptáció lesz, amelyre a játékosok vágynak. Miért mondjuk ezt? A lövöldözésre, a robbanásokra és a szép nőkre kihegyezett film nem éppen összeegyeztethető a Hitman-játékok szellemiségével. Itt nem a csendben kivitelezett, körmönfont gyilkosságok kerülnek terítékre, hanem a non-stop akció.

A főbb szerepekben Rupert Friendet, Zachary Quintót és Hannah Ware-t láthatjuk.

Ha nem nagy elvárásokkal ülsz be a moziba, talán jól fogsz szórakozni. A Hitman: Agent 47 augusztus 28-án landol a filmszínházakban.

22.
22.
Hitmanban Jason Stathamnek kéne nyomni, ő annyira szigorú:)
21.
21.
Előre bocsájtom, nem játszottam egyik résszel sem, valahogy nem fogott meg... DE ! Ha egy olyan filmet csinálnak ami _NEM_ a fanoknak szól, hanem a profitmaximalizálás jegyében popcorn mozi lesz, akkor meg minek házalnak egy számítógépes játékkal, mint eredettel ? Adják ki "Taplógáz 25" címmel és senki sem fog morogni, elvégre rajongókat úgysem vonz be, a többiek meg pont leszarják, honnan nyúlták az ötletet...
20.
20.
Sidonyke
Az a nagy probléma a Hitman mozikkal, hogy rossz kategóriába van besorolva: akció. Film formájában sokkal inkább beillik egy thriller és dráma vegyületnek, amiben nem hullnak az emberek, mint a legyek, hanem mondjuk, ha már egy ember is meghal, aköré fel van építve egy épkézláb jelenetsor...
Azonban a számlálók azt mutatják, hogy az embereknek golyózápor, duzzadó mellek és izzadt férfiak kellenek egy jókora CGI orgia keretein belül.
19.
19.
bodortamas1
Ez de röhejes :D
Csak el kell felejteni, hogy ez egy Hitman film, az elvárásainkat a minimumra csökkenteni, és máris egy baromi szórakoztató film lesz :D
18.
18.
kopic
Ezt a fortelmet vmi kínszenvedés volt végignézni ! Azt hittem, hogy az 1. résznél nincs lejjebb, de ugy tunik tévedtem. Remelem akkorat fog bukni, ahogyan az elo van irva.
17.
17.
balint107
Egyem a szívét a kis tüsinek. Remélem akkorát bukik a film, mint amekkorát megérdemel.
15.
15.
Dante2014
#12: Nem lesz Hitman feelingje, na épp ez a gond. Ha egy játékból filmfeldolgozás készül, adott a hangulat, a történet, a főszereplő milyensége, alapvetően csak át kellene ültetni. A könyvvel ellentétben látjuk a főszereplő(k) stílusát, viselkedését, jellemét, a képi világon keresztül pedig az egész világ hangulatát, képi világát, amit meg lehetne oldani filmben is. Ez pedig sosem sikerül (elég gáz is sajnos).
Egy könyvből megértem, hogy nem könnyű filmet készíteni, hiszen mindenkinek más élményt ad az olvasás, és a saját képzelőereje. Egy játékból miért nem lehet ahhoz hű filmet készíteni?
A Doom-on kívül alig tudok olyan filmet, ami visszaadta volna kicsit a játékot, pedig ott a sztori nem stimmelt, a hangulat viszont igen (főleg a kb. 10 perces fps nézet ütött).
14.
14.
DON GONDOCS
Ennek fényében felértékelődik az első film.
13.
13.
PGab
Max egyvalaki jatszott a jatekokkal is, a plakat tervezoje. Azt nem csesztek el egyedul.
12.
12.
SSJ Gábriel
Én próbáltam a semlegesek szemével nézni az egészet... És ha nem egy velős bérgyilkosmozit, hanem egy jó kis szombat esti programot hasonlítok vele össze, nyer. Látványosnak tűnik, átlagnál badass-ebb, és a történet, amit kikerekítenek, még ha a játékhoz tulajdonképp köze sincs, de egész lenyelhető... Nem lesz hitman játék feelingje. De legalább nem lesz rossz, mint film talán...
11.
11.
Neo1989
Ja majd 1X megnézem az cső, nem várok tőle sokat.
10.
10.
ktome
Bármelyik Hitman játék bármely pályáját végiglövöldözve is több Hitman élményben lesz részem, mint ennek a filmnek a megnézésével... XD
9.
9.
br1Koo
Uramisten, ez ilyen halálos iramban szerű hicshacsfilm. lófasz estifénnyel
6.
6.
planktone
Annyira szar...
Arra nem vették a fáradtságot, hogy, mikor a motorosokat szétkapja a kocsinak törés modellt kreáljanak, egy karc nélkül keni fel a járgány oldalára...
4.
4.
Lord Vader
Borzasztónak tűnik, nem is értem miért kell ezt erőltetni, az előző akkora nagy siker volt?!
3.
3.
Yanez
Ahogy az utcán egyedül lövi ki a kommandósokat, rögtön a Mr & Mrs Smith vége jutott az eszembe, az is pont ekkora vicc:

http://stream1.gifsoup.com/view1/1109966/mr-and-mrs-smith-fight2-o.gif

De egyetértek, egynek jó lesz. :)
2.
2.
Sun9us
Nem, nem és nem. Nem kezdem el sorolni a hibákat, mert nem és kész. Inkább elfelejtem amit láttam, és játszom egy kis Hitman: Contracts-al.
1.
1.
giga321
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...