Dying Light - igyál vizet és ingyen fegyvert kapsz!

Link másolása
A Bungie és a Red Bull közös promócióján élcelődik a Techland, akik nem energiaital- vagy üdítővásárlásra, hanem vízivásra ösztönzik a rajongókat. Akik megörökítik az eseményt, prémium fegyvert kapnak a játékban.

Kezdjük az elején: nemrég a Bungie és a Red Bull közös promóciót indított, aminek keretében az energiaitalok dobozain egy bónusz kódot kapnak a vásárlók. Ezzel más extrák mellett egy új, PlayStaion-exkluzív küldetést nyithatnak meg a Destiny: The Taken Kingben. Az ötlet többeknek nem tetszett, ezért finomítottak a promóción, és a küldetések ősszel ingyen elérhetővé válnak.

A Techland  vicces kedvében volt, és a hírt meglovagolva a Destiny mintájára a Dying Lighthoz is kreáltak egy hasonló reklámot. A játékosokat vízivásra ösztönzik az akcióban, melyről ha fotót csinálnak, akkor egy promóciós kóddal gazdagodnak. Ezt egy exkluzív fegyverre válthatják be a hivatalos oldalon. A vízivós képeket a Twitteren kell közzétenni a #DrinkRightDyingLight hashtaggel megjelölve.

A Dying Light hivatalos Twitter-oldalát elöntötték a vicces vizes képek, melyekre érdemes ránézni. A kódokat majd később küldik ki.

6.
6.
shooter1234
Ötletes poén, nagy grat nekik érte! :)
5.
5.
#2: Akkor is kiba**ott nagy öngól egy játékot Red Bullal promózni, meg azért adni pályát, hogy veszel egy szar energiaitalt, vegye akkor a sok kis suttyó barom az üdítőt a pályáért, a normálisabbja meg vesz RENDES játékot, amiben benne vannak a tetves pályák...röhej a Bungie amit csinál, szánalom, és sorra lövik az öngóljaikat.
4.
4.
PaprikaJancsi
Baromi jó :) Ötletes poén :)
3.
3.
Dio papa
#2: Ahol lakom egy 18 éves lány kapott agyvérzést az érettségin túlzott energiaital fogyasztás miatt. Lesz@rom az F1-et, ha csak a Red Bull képes eltartani, (nem) akkor inkább ne legyen.
2.
2.
Cipo3
Azért van forma 1 verseny, mert egy vagy több szponzor támogatja.
Gusztustalan az egész forma 1 inkább ne legyen forma 1 de ne a sponzorok miatt legyen már.

Életemben 1 RedBull-t ittam, de ez a háborgás egy baromság. Ha valaki szponzorált egy pályáért akkor létrejön, ha nem, akkor meg nem jön létre. Legközelebb majd nem fizet és nem lesz plusz pálya, juj de jó, hülyék elmehettek a sunyiba.
1.
1.
Drazhar
Nagyon helyes, egyrészt poénos fricska, másrészt tényleg jobb lenne ha mindenki inkább vizet fogyasztana a cukrokkal teleb*szott üdítők helyett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...