A Mirror's Edge-fanok sem maradnak gyűjtői nélkül

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 12.
  • Hír
Link másolása
A Mirror's Edge: Catalyst is megkapja a maga limitált példányszámban elérhető gyűjtői kiadását, ráadásul a DICE sem aprózta el a rajongóknak szánt csomagot - a 200 dolláros dobozban egy szobor is megbújik többek között.

Február 26-án kerül boltokba a Mirror's Edge: Catalyst, ráadásul a DICE méretes gyűjtői kiadással ünnepli a sorozat visszatérését.

A 200 dolláros Collector's Edition PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is beszerezhető lesz, a díszdobozban pedig egy 14 hüvelykes Faith-szobrot, egy exkluzív litográfiát, tíz concept art-kártyát, valamint két lemosható tetkót találunk majd. A pakk limitált példányszámban érhető el, ráadásul csak bizonyos üzleteknél, úgyhogy nem árt időben elkezdeni a hajtóvadászatot utána.

31.
31.
Gabesz202
Alap vétel, bár kijöhetett volna idén, tényleg kivéreztetik az embert...:) Ha valaki tud majd infót, hogy hol lehet beszerezni, ha itthon nem lehet majd kapni, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
30.
30.
arcadia
Na most néztem meg angol, amcsi, német bay-en találtam összesen vagy öt hat példányt 78-150k ig. 360 verzió valamivel olcsóbb. Én csak azt mondom amiket látok fent. Faszság az ára jól tudom de annyiért van fent az a pár darab. Majdnem full fekete doboz elején a láncfűrész pendrive matricával (hogy egyre gondoljunk)
29.
29.
p3ti
#25: Resi 5 asia????? Akkor te valamit nagyon félre nézhettél. Max rakták fel olyanok akik szerint ér 100 rongynál többet. Még most is kapható bőven 100 alatt. Ezen kívül abból az X360 kiadás sokkal többet ér, mivel az fémtokkal jött a Ps3mas verza pedig sima műanyag tokos játék. Ezen kívül a play asian kapható volt éveken keresztül. Resi 5ből csak az E-capcom ér valamit, mivel azt csak a japán capcom store -ról lehetett előrendelni és abból csak 10000 db készült világszerte.
28.
28.
NathanDrake
Uncharted 3 gyűjtői változata bontatatlanul most 86ezerért láttam vaterán. játékaimon az egyik eladó meg 76ért akarta eladni nekem!
27.
27.
patka21991
nem tunik rossz otletnek megvenni a gyujtoi kiadasokat es par ev mulva meg el lehet passzolni jo penzert. csak azt kell megtudni h mennyi ido az a par ev.
26.
26.
drat576
Nem rossz ez, vannak akiknek ez akár zsebből is megy (talán kicsit nyugatabbra). Mért ne csináljanak ilyen kiadásokat, ha van rá kereslet.
Nekem ez sok pénz, de nem hiszem hogy jobb lenne tőle az életem. Aki meg úgy érzi hogy igen az nyugodtan vegye. Nem vagyunk egyformák, kár teljesen kollektív filozófiákat gyártani ezzel kapcsolatban.
Meg tudom hogy közhely, de annyira belénk van táplálva a fogyasztás, hogy szarul érezzük magunkat ha valami nincs meg. Nekem elég lesz a játék, sőt először disznó módon letorrentezem és majd meglátom hogy megveszem-e, mert egyszerűen undorító, hogy manapság milyen minőségben adnak ki játékokat (demók meg szép lassan el lettek felejtve). Forintocskára beállított országunkban meg mindenki csak néz de nem lát. Mindenkinek ez van meg az van, miközben az ország harmada rohadt szegény. A sok cucc, autó meg stb néha kölcsönökből van, meg jelzálog van itt-ott, de 100k-s telókat lóbálunk, mert a szomszédnak is az van. meh.
25.
25.
arcadia
Rezi5 limited edition asia. Elég karcsú kis doboz de gondolom meglehetősen keveset dobtak piacra mivel a bontott is elég horror árban van ahhoz képest, hogy alig tartalmaz valamit. szerintem is túlzó az ára én ha ennyit kiadnék azt csak valamilyen snes ritkaságra tenném:)) de szerencsére mindig van egy két túlzásra hajlamos vevő aki pont ilyet keres:)
24.
24.
p3ti
#11: Arra én is igazán kíváncsi lennék melyik PS3mas játékot vettél ami megugrotta a 100K -t. Egyedül a Mirror's edge fémtokot tudom így hirtelenben ami 200 rugó alatt nem kapható..mondjuk az vmi spanyol exclusive volt és alig került forgalomba 500 db világszerte.
22.
22.
arcadia
Költség, ezen mi olyan vicces?:))

Elfér az a polcon még pár évig. Sajnálnék bármit is eladni főleg a ritkaságok közül:(

Godach: én is mindig ezzel mentem a szitut:) kicsit közhely de nagyon is igaz!
21.
21.
respectpele10
#15 Hát én a helyedbe simán eladnám és elkezdenék trade-elni. Most azért, hogy csak ott legyen a polcomon, főleg, hogy ki se bontottad.
19.
19.
godach
#18: Nekem sem ellenzi, sőt. Még büszke is, hogy inkább ezzel foglalom le magam, a gyerekek és ő mellett, mint hogy a nunákat hajtsam, vagy a kocsmába üljek. Fél éve, gyűjti a PS4-re is a lóvét, magától.
18.
18.
arcadia
Barátnő mellett is lehet ilyen hobbija a kettő nincs összefüggésben ha normális kereteken belül zajlik. persze szerencse is kell hozzá, hogy az ember kifogjon egy olyan lányt aki tudja tolerálni ezt a kissé költséges hóbortot.. Nekem duplán jó mert a fél napos gép előtt ülést és a nappali teli retró konzollal történetet is gyönyörűen elfogadja a feleségem:)
17.
17.
DON GONDOCS
Nekem csak a figura kéne.
15.
15.
arcadia
Rezi5 asia kollektori (bontatlan)
14.
14.
giga321
Huuuuu ez nagyon kéne de az eszem azt súgja a fanboy énemnek, hogy drága és fölösleges pénzkidobás. Elég nekem only a game.
13.
13.
respectpele10
#11: Melyik az a PS3-as játék ?
12.
12.
arcadia
*bontja
11.
11.
arcadia
Egy tehetős gyűjtőnek nem akkora érvágás mivel eleve ki sem botja. Arról nem beszélve, hogy befektetésnek sem utolsó mivel évek múlva jóval többet fog érni és mindíg lesz egy hozzá hasonló "majom" aki majd megveszi akár 150k ért is. Ezt sokan nem értik, hogy itt nem maga a játék a lényeg hanem a birtoklási vágy öröme és a befektetés. Nekem is van olyan játékom ps3 -ra amit régen vettem 20k ért jelenleg 100k alatt nem nagyon van ebay-en. Sosem tudni minek mennyire megy fel az ára. Gondoltuk volna, hogy pl egy snes megaman x3 kompletten 200-250k lesz?? Dögivel feküdtek az 576 polcain bontatlanul 13k ért. Most egy bontatlan kb egy millió Ft:)) ha ezt tudom mára már dúsgazdag lennék...:)
10.
10.
biohazard rex
#3: Hát valakinek ez a 60k, a havi fizetésének a fele. Mondjuk én biztos, hogy kihagyom, mert engem a játék se érdekel...
7.
7.
logic5
#1: Ha nem érted, ne szólj bele! Igenis színfolt volt a sok szar háborús fps között. Kb 8x toltam ki. És én sanszos, hogy megveszem a gyűjtőit. Már csak azért is, mert a szobor mászthev :D
6.
6.
PaprikaJancsi
#3: Rohadt drága nem kell nekem mondani. Csak a többi gyűjtőihez mérten, nem kapsz annyit a pénzedért, mint máshol.
Én személy szerint sohasem vettem még gyűjtőit. Nem láttam soha az értelmét annak, hogy kidobjak 40-60 ezret egy szoborért.
5.
5.
mestermagyar
#3: point of view. Én 3000-nél többet nem adok ki cipőért amikor más meg 40 000+ forintot is rákölt, ahogy ő meg nagyitelefont hord mialatt én 150-es telót.

Most jön a leszólás meg a magyarok csórók blablabla. Tudjuk, csak időt pazarolsz vele.
3.
3.
godach
200 dollár alsóbb hangon is, 60 ezer forint. Dolgoztatok ti már, hogy ennyi pénzre, a kicsit drága jelzőt használjátok csak? Minden féle személyeskedés nélkül...
2.
2.
PaulMarloW
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...