Deus Ex: Mankind Divided - változnak a bossharcok

Link másolása
A Deus Ex: Human Revolution leggyengébb részei egyértelműen a főellenfelekkel való harcok voltak. A készítők állítása szerint a folytatásban átgondolták a dolgot, és nem lesznek frusztrálóak a bossharcok.

Az Official Xbox Magazine-nak adott interjút Patrick Fortier, a Deus Ex: Mankind Divided játékmenetért felelős fejlesztője, amiben szóba kerültek a főellenfelekkel való harcok. Ezek az előző részben nagyon frusztrálóra sikerültek, mivel a lopakodásra kihegyezett karakterek nagyon nehezen tudtak csak érvényesülni az akciódúsabb helyzetekben.

      

Fortier állítása szerint a folytatásban már nem lesz ilyen probléma, mivel úgy alkották meg a bossharcokat, hogy azok többféle típusú karakternek is megfeleljenek. Mindig lesz egy csendesebb, egy harciasabb és egy diplomatikusabb módszer is, így akár ki is dumálhatjuk magunkat a helyzetből. Fortier arra is kitért, hogy eldönthetjük majd, hogy megöljük-e a főbb riválisainkat; a Human Revolutionben mindig meghaltak az átvezető videókban, most azonban sokkal nagyobb beleszólásunk lesz a történésekbe.

A Deus Ex: Mankind Divided valamikor 2016 elején jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

3.
3.
Azadojat
Az elején 1-2 boss harcnál elakadtam. Aztán a közepe felé meg már olyan erős volt a karakterem, hogy egy-két jól megválasztott támadással ki is végeztem őket. Szerintem ebben a szériában pont elférne a scriptelt boss harc vagy qte megoldások. Látványosabb is lenne szerintem. Ennek ellenére vagy emellett tuti vétel lesz részemről ez a játék. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...