GC 2015: Előzetest kapott az új Hitman-film

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Még egy előzetes érkezett az augusztus végén mozikba kerülő Hitman-filmről, amiről nagyjából annyit kell tudni, hogy jó sokan meghalnak benne. Lehet, hogy a készítők kicsit félreértették a játéksorozat lényegét.

Ők ugyanis úgy gondolták, hogyha a történet szerint a 47-es ügynök egy genetikailag felturbózott, tökéletes gyilkológép, akkor daráljon is rendesen.

Augusztus 27-én derül majd ki, hogy milyen lesz ez a film, addig itt megnézhetitek a legújabb trailerét:

18.
18.
balint107
Raszta haj jobban állna.
17.
17.
wywern64
Hát nem éppen egy "silent assasin" XD
16.
16.
Nicodemus
Az egy dolog hogy akcio filmme degradalja az alapanyagot, de mindennemu stilus is hianyzik belole. Peldaul a Hitman Absolution egy nagyon precizen megkomponalt neo noir volt. Olyan volt a jatek mintha egy filmet neztem volna. Konnyu lett volna abbol meritkezve egy kivalo filmet forgatni. Ehelyett elenk hanyjak ezt a szemetet.
15.
15.
DON GONDOCS
Értem én hogy nem lenne túl izgalmas ha a játékot követné a film, hisz az arról szól hogyan cselezi ki és likvidálja az ellenfeleit a 47, de itt, ennél még a reszkessetek betörőkben is ötletesebb volt a főhős.
14.
14.
_NMI_
Elég kettő dolgot figyelembe venni.
Egy puska képes attól elsülni, hogy belerúgnak egy asztalba (!), majd a faszi képes arra, hogy a kilőtt golyóval ellövesse a bilincs láncát (!!), illetve eltörnek mellizommal (!!!!!) egy késpengét.

Förtelmes.
13.
13.
Simsfan
#11: "Mi van akkor ha sztorit is úgy alakították, hogy csak így tudja majd megoldani a helyzeteket, nem pedig lopakodva?"

A választ csak idézni tudom:
"Mi tetsszen abban, hogy a Hitmanhez a kopasz főszereplőn kívül semmi köze?"

"a trailer figyelemfelkeltésről szól, ide ez kell"

Nem pedig az, hogy Call Of Dutyt meg Need For Speedet imitáljanak. Persze, felkeltik a figyelmemet, de akkor meg már minek.
12.
12.
#6: Így igaz, amúgy meg érthetetlen miért pont egy ekkora aduászt kell így elmarháskodni.
Itt az új Mission Impossible, sőt James Bond is lesz idén szóval egyáltalán nem értem miért nem lehet legalább valami hasonlót csinálni.
Jó persze, két vérprofi mozis címhez hasonlítok egy új filmet de azért látszik, hogy pénz erre is van rendesen, szóval számomra rejtély egy ilyen Uwe Boll korokat vissza hozni tervező produkció miért is kap zöld utat.
11.
11.
Ruga
Mi van akkor ha sztorit is úgy alakították, hogy csak így tudja majd megoldani a helyzeteket, nem pedig lopakodva? Egyből lefikázni egy trailer alapján butaság, a trailer figyelemfelkeltésről szól, ide ez kell.
9.
9.
kopic
Egy köpedelem lesz az egész.
8.
8.
Simsfan
"Lehet, hogy a készítők kicsit félreértették a játéksorozat lényegét."

Nem lehet, biztos.

"Augusztus 27-én derül majd ki, hogy milyen lesz ez a film."

Már most borítékolható, az eddigi trailerek is röhejesek voltak.
7.
7.
roli33
A készítők John Rambosan vitték végig a Hitmant. :D
Akciófilmnek jó lesz ez! Aztán ki tudja, lehet hogy a sztori is jó lesz.
6.
6.
szogyenyi
#4: Lehet, persze, de nem arra van kihegyezve. Ha végigköveted a játékok történetét, ez ki is derül, többször is. A játék az játék, több eszközt is adni kell a játékos kezébe, gondolván a bénább egyénekre, de a filmnek nem hinném, hogy ezt az irányvonalat kellene követnie. Szó sincs róla, hogy ne legyen benne akció, de ne ilyen sok, és főleg ne ilyen őrülten eltúlozott stílusú, már már Marvel féle szuperhősös, fél várost leromboló szintű marhaságok.
5.
5.
Ghost26Dave
#3 így van xdddd
4.
4.
dante92
Nekem a Hitman Blood Money a kedvenc játékom. Az első Hitman filmet hihetetlenül utáltam, mikor láttam. Erről mi a véleményem?
Nekem nagyon tetszik! Lesz ebben lopakodás is és akció. Ne felejtsük el, hogy a játékot vérengzéssel is lehet játszani. A film eléggé brutális, ami nem vall a játékra, viszont még ez is bejön!
Szóval hihetetlenül várom, amint megnéztem moziban írok is róla egy combos blogot. Lehet fikázni fogom, lehet nem. Eddig az utóbbi. Kedvenc játéksorozatom, szóval szigorú leszek :) Azért sem tetszett az előző film....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...