E3 2006: Újabb tizenöt E3-as trailer a szerverünkön

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 8.
  • Videó
Link másolása
Assasin's Creed, Battlefield 2142, Brothers in Arms 3, SiN Episodes, Test Drive Unlimited - mindez csupán egy kisebb ízelítő volt mai videó-felhozatalunkból!

Assasin's Creed, Battlefield 2142, Brothers in Arms 3, SiN Episodes, Test Drive Unlimited - mindez csupán egy kisebb ízelítő volt mai videó-felhozatalunkból! A magyar illetőségű Most Wanted Ent. új világháborús játékáról egy igazán hangulatos filmecske jelent meg, mely számos csatát prezentál nekünk az X360-verzióból. A Battlefield 2142-videó a játék Titan módját mutatja be, miként számos óriásrobot lövi egymást szanaszéjjel. A Brothers in Arms-múvi is roppant érdekes: az animáció összehasonlítja a régi illetve az új külsőt - mindezt egy katonán szemléltetve. Kihagyhatatlan! A SiN Episodes igazi reklámfilmnek minősül, mely ezúttal a modellt álló két hölgyeményt illetve a hamarosan kapható szuper SiN-computert mutatja be. Ajánlónak legyen elég ennyi, irány filmet nézni!
A nap videója
Assasin's Creed
E3 trailer

Én csak ámulok és bámulok. Bár a Ubisoft az E3-ra még nem ingém jeleneteket tartalmazó Assasin's Creed videóval készült, mégis annyira hangulatosra sikerült a játékot prezentáló kisfilm, hogy "A nap videója" című kitüntetés mellé még Oscar-díjra is jelölném lazán. Előrelátom, hogy aktuális kedvencünk számos díjat söpör be az idei kiállításon, sőt erősen sejtjük, hogy a Splinter Cell készítői valami nagy durranásra készülnek! Letöltés alant.

Trailer letöltése lokálból (23,89Mb)

3.
3.
Szati18
Hát ez eléggé Prince of Persia-s lesz. De azér jó! Várjuk-várjuk!
2.
2.
fojesz
Remélem észrevetted, hogy az ilyen kijelentéseknek direkt a túlzás a lényege... ;)
1.
1.
woong
Hát öregem nem túlosztál aval az Oscar-díjal mocskos durva az agyam

eldobom röktön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...