PC-re is jön a Dragon's Dogma: Dark Arisen

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 8.
  • Hír
Link másolása
Meglepetésbejelentés a Capcomtól! Az eredetileg 2012-ben megjelent nyitott világú RPG (és kiegészítője) jövő januárban számítógépeken is napvilágot lát. Remek harcrendszer és epikus szörnyvadászat vár ránk!

Talán a Dragon's Dogma volt az első nyugatibb japán szerepjáték, annak idején mi is dicsértük a 2012-ben - eredetileg Xbox 360-ra és PS3-ra - megjelent alkotást. Egy évvel később érkezett hozzá az első nagyobb bővítmény, a Dark Arisen, amely új küldetéseket és ellenségeket tartalmazott - még magával a Halállal is összemérhettük erőnket.


A Capcom ma bejelentette, hogy 2016. január 26-án PC-re is ellátogat a játék, amely már a kiegészítőt is tartalmazza. Hogy a kiadó miért várt erre négy évet, nem tudni pontosan, talán az Európában nem elérhető Dragon's Dogma Online sikerét látva döntött így.

10.
10.
miklos122
#9: elvileg 30 dollár lesz.
9.
9.
Dercsi
#7: Köszi :) Akkor egy próbát mindenképpen megér, már csak az árára leszek kiváncsi
8.
8.
Igen, akkor amikor megjelent, nagyon bíztam benne, hogy meg fog jelenni. Na arra azért nem számítottam, hogy ilyen sokára ... Mindegy, legyen Steamre és akkor lesz nekik jóság, seljövé a kánaán... :)
7.
7.
dcba
#6: Van benne kihivas, de nem olyan szintu mint a DS-ben. Plusz vannak segitoid, akik felhuznak ha lemesz egy csata soran. Tovabba van benne konnyu fokozat is. Ha tesom vegig tudta vinni, akkor annyira nehez nem lehet. O mindent felbehagy ami egy kicsit is kihivas. Nem egy jateknal ott hagyta a Boss-t mert az mar nehez, ergo szar.

Igy sztem varhatod nyugodtan.
6.
6.
Dercsi
Bocs a "hülye" kérdésért, de ez is valami hasonló irdatlan nehéz játék mint a Dark Souls? Csak azért kérdem mert akkor annyira nem várom...pedig sok jóféle dolgot hallottam róla. Nehogy félreértés essék, szeretem a jóféle, kihívásokkal teli játékokat, de azért a DS az nekem egy kicsit sok volt...Még egyszer nem állnék neki :D
5.
5.
vmiki88
Pedig gondolkodtam rajta, hogy megveszem x360-ra, de mindegy, akkor jöhet az 1080p 60 fps-el. (remélem)
4.
4.
crytek
Remélem sikeres lesz van raklap cím ami jöhetne xbox 360-ról pc-re!!!
3.
3.
zsocc-nrg
Végre rászánták magukat!! :) Pedig már nem is reménykedtem benne hogy valaha is lesz pc-s port
1.
1.
Seaxa
Csak eljött ez a pillanat is :d
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...