Ingyenes a multi a hétvégén Xbox 360-on

Link másolása
A hétvége során az összes régióban ingyen multizhatnak az Xbox 360-as játékosok. A tavaly is ilyenkor zajlott akcióhoz hasonlóan az Xbox One-játékosok ezúttal is kimaradnak az ingyen mókából.

Bár idén ősszel már minden az Xbox One körül forog, azért érdemes lehet még bekapcsolni az előző generációs Xbox 360-at is. A Microsoft a hétvégén minden Xbox 360-as játékos számára ingyen elérhetővé tette az amúgy fizetős multiplayert. Az akció csak az előző generációs konzolon él, így az Xbox One-os játékosok kimaradnak a mókából.

Az ingyen hétvége értelemszerűen vasárnapig tart, addig azonban bárki becsatlakozhat az online harcokba/versenyekbe/játszmákba.

9.
9.
Biztos a Battlefront miatt , így akarnak kedveskedni ... :DDD ( na jó, ennyire talán az emese sem ironikus,,, vagy mégis ?! :)
8.
8.
dzsiádzsó
PC-n is ingyenes akció van! A játékokra is csak most csak ma 30-40% kedvezmény a konzolos árból! Tapsi haspi a mikrofosnak az arany szívéért hogy ilyen komoly áldozatot hoz a gémerékrt... millió puszi nekik, meg dolcsi!
7.
7.
respectpele10
6# ingyenes még mindig
6.
6.
zozo76hun
ps3-nal volt ingyenes. hogy most is az-e azt majd megmondja a ps kozosseg. xo/ps4/x360-nal mindig is fizetos volt. ja asszem wii u-n is ingyenes.
5.
5.
Blueberry
Mert anno az vot az indok az x1-nél hogy ingyenes a multi (és ez eddig nem így volt-ps3 ingyen volt m,x360 volt fizetős) de akkor mégse
4.
4.
anarchoid
x360-on is fizetos a multi nem ?:) mindigis az volt (igaz en 2 eve a ONE megkapasakor oromomben elajandekoztam a 360-omat ;)
3.
3.
respectpele10
Ps4-en és One-on is fizetős. Egyébként az éves jobban megéri a goldnál
2.
2.
Raptor X
#1: Kell LIVE előfizetés. Amúgy 1250/ft/hó, úgyhogy nem tétel. PS3-on volt teljesen ingyenes régebben, most nem tudom.
1.
1.
Blueberry
Mert az x1-en nem ingyenes a multizás?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...