Street Fighter V - a második bétateszt dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 20.
  • Korai verzió
Link másolása
A Capcom a hónap elején megígérte, hogy pár héten belül kezdetét veszi a Street Fighter V második bétatesztje, ami nem csak a PS4-esek kiváltsága lesz, hanem a PC-seké is. Most már napra pontos dátummal szolgálhatunk.

A második bétateszt azért is érdekes, mert itt lehet először kipróbálni a cross-platform bunyózást - nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz a PS4-es és a PC-s tábor összeeresztéséből.

A próbalehetőség elsőként konzolon startol el október 21-én, a játszható hősök sora: Ken, Necalli, Vega és R.Mika. Természetesen csak az előrendelők vehetnek részt rajta.

Október 23-án a PC-sek is csatlakozhatnak a mókához, ekkor már ráadásul Rashid és Karin is választható karakter lesz. Az össznépi duhaj október 25-én ér véget.

A bétában már ranked partnerkeresőt és ranglistát is találunk. Őszintén reméljük, hogy a próba már sokkal simábban zajlik majd, mint júliusban.

Bár pontos megjelenési dátummal még nem szolgálhatunk, annyi biztos, hogy a Street Fighter V végleges verziója 2016. március 31-ig befut majd.

És egy óra gameplayhez mit szóltok?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...