Horizon: Zero Dawn - nyolcpercnyi játékmenet

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A show egyik legjobban várt játéka, az idei E3-on bemutatott Horizon: Zero Dawn is megmutatta magát, mégpedig egy nagyon tartalmas játékmenet-bemutatóval. Mi most egy nyolcperces változatot tudunk megmutatni nektek.

A legújabb, nyolcperces ízelítőben látottakat Mark Norris, a játék vezető producere tolmácsolja. Eddig soha nem látott jeleneteket és új játékmenettel kapcsolatos részleteket tudhatunk meg a videóból.

A Guerilla Games új alkotása 2016 folyamán érkezik PS4-re, a játékról pedig itt írtunk részletesebben.

12.
12.
bane
Én az E3-as demótól teljesen eldobtam a hajam, ez most egy gyengécske közepesnek tűnik, az mondjuk látszik, hogy erős alapja változat. Remelem lesz olyan erős a végeredmény, mint az első demo.
11.
11.
kratos3
ha csak annyira lélegzetelállító lesz mint a fickónak a haja engem már érdekel XDDDDD
10.
10.
zsocc-nrg
Egyszerűen szemet gyönyörködtető ez a játék csak maradjon is ilyen a megjelenésig. Meg azért remélem a 30fps-t is stabilan tartani fogja ha már egyszer arra tudták csak belőni.
9.
9.
Spectrum
#6: Őszintén, ha egy ilyen szép játékot tesznek elém, én leszarom az fps dropot. :-)
7.
7.
dzsiádzsó
Eléggé érződik a Skyrim inspiráció a játékon, de az csak jó. Ami engem zavar a kiforratlanság, zene nagyon kell majd alá, egy jó soundtruck hátán tudja vinni a játékot. A többi rendben van nagyon, de kicsit többet vártam, azt a mélységet kidolgozottságban nem érzem, mint egy Witcher esetében, kövi videóba remélem olyasmi lesz amitől eláll szavunk, mert itt kicsit más miatt volt a csend, uncsiiii...
6.
6.
exonic
Én eleinte izgatott voltam a játék iránt, de kezd egyre lankadni a várakozásom. Ez már a harmadik gameplay ugyanarról a jelenetről, arról nem is beszélve hogy ebben nem egyszer van fpsdrop. Fúrcsa még hogy mielőtt bemegy a "fotó módba", még a szörny előtt áll, de mikor kijön, már oldalt áll neki(bár ez nem feltétlen hiba, csak szerkesztés...). Arrol nem is beszélve hogy mikor ripityára lövi a sziklát, annak a teteje ugyanúgy egy helyben lebeg, magyarán skriptelt. Jó, ez még béta és messze nem javíthatatlan hibák, de attól még a fogam közé szorult..
5.
5.
Drazhar
Nagy game lesz ez, kár hogy csak ps4 :/
3.
3.
markoci555
#2: (vagy csak elfelejtettem, hogy már láttam, de egy ilyen jól kinéző játékot, nem hiszem hogy elfelejtenék)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...