Rise of the Tomb Raider - a gerillataktika

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 28.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a Rise of the Tomb Raider Women vs. Wild névre keresztelt videosorozata, mely Lara gerillataktikáját mutatja be - így a lány még túlerővel szemben is képes boldogulni.

Lara a lopakodáshoz is ért, ellenséges bázisokba hatol be, egyenként vadászva le az áldozatait. Persze olykor elkerülhetetlen a nyílt konfliktus, de ez esetben is figyelnünk kell a lőszerre, hiszen erőforrásaink korlátozottak. Háromféle képességtípus kap helyet a játékban: a Brawler, a Hunter, és Survivor, mi döntjük el, hogy milyen irányban fejlesztjük a régészcsajt. 

Természetesen a craftolás sem hiányzik a Rise of the Tomb Raiderből, mérgezett, tüzes és robbanó nyilakat, valamint rögtönzött gránátokat készíthetünk.

A jövő héten a sírokról és kazamatákról lesz szó.

A játék november 10-én jelenik meg Xbox 360-ra és Xbox One-ra, a PC-s és a PS4-es változat 2016 elején, illetve őszén érkezik.

10.
10.
Arian
#6: Ez idáig oké, csak nem szabad túlságosan komolyan venni ezt a versengést. Ha most nem az általam preferált játék lesz a győztes, attól még nekem személy szerint, nem fog csökkenni annak értéke a szememben. Ugyanakkor, ha egy olyan játék lesz a győztes, ami nem érdekel, nem fogok leülni elé, hacsak nem egy divatember vagyok, aki mindig azt teszi, amit a többség szeret. Csakhogy ez az egész év játéka választás, bizonyos embereknél már élet-halál kérdés. Végülis egy rajongónak az a dolga, hogy a saját kedvencének drukkoljon, és én is ugyanígy vagyok a Witcher III-al, de nem fog lesújtani, ha nem az kapja meg az év játéka címet. Attól még nekem az lesz a Number One.
9.
9.
br1Koo
Hát én a Tomb Raidert inkább a platformrészek és fejtörök miatt várnám, de tisztába vagyok vele, hogy a játékipar ezekre már nem igen alapoz.
8.
8.
azureknight0715
#7: Igaz sorry félreolvastam,értelmeztem
7.
7.
Formula1fanatic
#4: Hol olvastad, hogy én biztosra kijelentem, a Fallout 4 lesz az év játéka? Mondatot kellene tudni értelmezni, mielőtt különféle jelzőkkel illetsz. Azt írtam inkább a Fallout 4-ből lesz év játéka(mivel nagy valószínűséggel esélyes lesz rá). Az inkábbon van a hangsúly.
6.
6.
Gykrizsi
#5: Ez olyan, mint a foci vb. Tök mindegy ki nyer, semmin nem változtat, mégis mindenki szorít valakinek. Én személy szerint örülnék, ha idén egy lengyel cég megkapná ezt az elismerést, ezzel is megerősítve, mennyire nagyot alkottak, és a hatalmas amerikai, brit, japán cégek sokszor közelségbe sincsenek ezzel.
5.
5.
Arian
#4: Valamiért engem hidegen hagy, hogy melyik játékot választják meg az év legjobbjának, mert nincs különösebb jelentősége. Mondjuk, ha a kiadó helyében lennék, nyilvánvalóan számítana, hiszen egy ilyen kinevezés, tovább növelheti az eladásokat, de nekem mint egyszerű játékosnak, ez egy lényegtelen állapot. Attól nem jobb valami, mert az év játéka lesz, bár egyesek valamiért nem így vélekednek erről. Elnézve a mostani hírek alatt folyó vitákat, nagyon sok embernek fontos, hogy a kedvence legyen a kiválasztott... egy újabb ok a felesleges vitákra.
4.
4.
azureknight0715
Emberek :D
1# kivan zárva hogy az év játéka lesz, mert 1000X jobb játékok vannak ennél, de az biztos hogy jó játék lesz úgymint az elöző része.
2# Elvakultság. Ki sem jött még a játék azért ne dobálozzunk az év játéka címet olyannoknak amiről még semmit sem tudunk.
3# Igen eddig egyértelműen a witcher 3 az év játéka, aztán majd kiderül mit hoz még ez a 2 hónap.
3.
3.
Gykrizsi
#2: Witcher 3 már bezsebelte simán, már csak a második hely a kiadó :)
2.
2.
Formula1fanatic
#1: Minden bizonnyal jó játék lesz akategóriájában én is várom, de év játéka inkább a Fallout 4-ből lesz:) Az azért többet ad.
1.
1.
DON GONDOCS
Remélem ez lesz az év játéka, minden benne van ami egy jó játékhoz kell, felfedezés, gyűjtögetni való, feszes tűzharcok, várom nagyon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...