Overwatch - hétvégén csatlakozhatunk a bétához

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan az Overwatch bétájának publikus kapui továbbra sem nyílnak meg, a Blizzard most hétvégén mégis szélesíti azok körét, akik kipróbálhatják a Team Fortressre hajazó online shootert. Pénteken indul a móka.

Most hétvégén is folytatódik az Overwatch zárt bétatesztje, viszont a Blizzard ezúttal kicsit engedékenyebb lesz, így újabb meghívókat küldenek majd ki a rajongóknak. A Battle.neten regisztrált kíváncsiskodók még csütörtökön megkapják behívójukat.

A pénteken, este 18 órától induló legújabb kör lényegében egy stresszteszt lesz, így a stúdió célja, hogy a szerverek megizzasztása mellett rengeteg eltérő konfigurációval rendelkező játékost invitáljanak meg. A próbakör egészen hétfő este 18 óráig fog tartani és az összes eddig bemutatott 21 hős játszható lesz benne, míg a helyszínek közül a Hanamura, a King's Row és a Watchpoint: Gibraltar lesz elérhető.

Az Overwatch PC mellett konzolokra is meg fog jelenni.

10.
10.
miskafia
#8: Azt nagyon eltaláltad, hogy munka után jól esik az embernek egy kis kikapcsolódás, normális játékosokkal. Mondjuk gyanús is volt, hogy a Blizzard két ingyenes játék után (Hearthstone, Heroes of the Storm) kiad egy harmadikat is!
9.
9.
rayden02
#1: Nembaj ,akkor marad a Paladins! :?
https://www.youtube.com/watch?v=1NFyqL7sipo&feature=youtu.be
8.
8.
Garfartix
#7: Én nem tudom, vannak elönyei annak, hogy fizetni kell érte, de nagyon sok f2p játéknál látjuk, hogy simán megoldják, hogy a játék ingyenesen játszható és élvezhetö, aki pedig fizet, az kozmikus bónuszokért perkál. A Blizzard is elég szépen indult el ezen a soron, a Heroes Of The Stormban pl nem lehet hátrányba kerülni egy fizetö játékos ellen, és minden höst viszonylag kevés játékkal fel lehet oldani. A Hearthstonet pl a héten hagytam abba, de ha megnézzük, abban is minden megszerezhetö ( igaz, ahhoz szerencse, és jó sok játék szükséges).
Szerintem egy Blizzard szintü cég simán megtehette volna, hogy ezt a jól bevált " rakj egy sapkát a karaktered fejére aztán fizess 10 dolcsit" taktikát követi, én még azt is elviseltem volna, ha ki kell grindolni a karaktereket. Nem azért, mert én nem fogom megvenni, mert nagyon tetszik, és ha kipróbáltam, és továbbra is ez lesz a véleményem, akkor biztos, hogy beruházok rá, de ha egy játék csapat és objective-alapú, akkor biztos lehetsz benne, hogy tele lesz káromkodó, szitkozódó , undoritó emberekkel, akik miatt többször fogod átgondolni, hogy megérte-e a vétel. Pár napja tértem vissza a LoLozáshoz, 1,5 év kihagyás után, pont azért hagytam abba, mert elegem lett. De most visszatértem, a játék még mindig él, természetesen, a karaktereim is megvannak, és nem veszitettem semmit azzal, hogy abbahagytam hosszabb idöre.
Annyit még hozzátennék, hogy a Blizzard jó szokása, hogy gamechanger hatalmas, drága expanziókat ad ki a játékaihoz, amikért megint fizetni kell. Ennek viszont nem örülnék.
Ha valaki azzal érvelne, hogy mivel fizetös, nem fog a sok hülyegyerek játszani vele, de én pont azt tapasztaltam, hogy a sok agyatlan gyerek és idegbeteg kocka simán kifizeti a játékot, és élvezi, hogy elrontja mások játékát. Ezt eddig a free to play és a fizetös játékoknál is megtapasztaltam. Viszont sok normális ember nem fizet a játékért, mert mondjuk neki a játék nem egy komoly sport, amiben mindenkit leosztva tryhardkodni akar, hanem csak egy végigtanult / dolgozott nap után kikapcsolódni, azt pedig meg tudja csinálni egy böngészös játékkal, a LoLlal, DoTA-val, TF2-vel, igy sok értékes, "emberi" csapattársat veszithetünk.
7.
7.
hadzsime
#3: A free2play-ből úgyis pay2win lett volna.
6.
6.
Trapyd
#3: Nagyon helyes, hogy nem ftp.
5.
5.
goblinfing
"Team Fortress-re hajazó online shooter " 1 class az ami hasonlit tfre semmi másban nem hasonlít rá.
4.
4.
Szelenas
Remélem azért vmi trial verzió lesz, nem szívesen veszek úgy multis játékot hogy nem próbáltam ki
3.
3.
Garfartix
#1 #2 : Én végig azt hittem, hogy Free to Play lesz. Basszák meg.
2.
2.
Gykrizsi
#1: Mondták, hogy igen. 60$ az alapjáték és pár szirszar skin, cuccok más játékba (Heartstone hátlap, diablo szárny, stb.). 40$ egy letöltős verzió, ez egyenlőre csak battle.netre van bejelentve, de szerintem jön mindenhova. Meg lesz valami szobros limited.
1.
1.
miskafia
gondolom most már 100%, hogy fizetős lesz?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...