XCOM 2 - kisvárosi életképek

Link másolása
Újabb látványos képcsomag érkezett az XCOM 2-ből, melyeken a kisvárosi életet csodálhatjuk meg. Ezek a helyek emlékeztetnek a legjobban arra világra, melyben még nem voltak idegenek.

A múlt heti külső, elhagyatott helyszínek után ezúttal egy sokkal barátságosabb környezetet nézhetünk meg a frissen kiadott XCOM 2-képeken. A fejlesztők elmondása szerint a játék világában a külvárosokban azok az emberek élnek, akik szeretnék úgy tölteni a mindennapjaikat, mint az idegenek érkezése előtt. Persze a propaganda és az ADVENT egységei itt is tartják a rendet, azonban az élet egy kissé nyugodtabb.


Az XCOM 2 február 5-én landol PC-n.

15.
15.
#14: Jah, meg gondold el, hogy azok a konzolok folyamatosan fáradnak ! A pc-be legalább veszel új vasat, hogy meg tudjon fiatalodni. Az ötödik év végére már az is csoda lesz, ha lesz erejük felállni ( oprendszer elindul ) :DDD
11.
11.
Stranger
#10: Valszeg nincs konzolja. Visszajáró troll, esetleg beépített GK-s tag aki felpörgeti néha a komment szekciót. Mindenesetre csak a konzolosokat égeti.
Ja és még a végére. #9 Az XCOM és UC4 2016-os játék, te balfasz. ;)
6.
6.
patka21991
mert hasznaltan akarom megvenni
5.
5.
#4: és hogy hogy nem sikerült? nekem is ps3-am van most gondolkozom hogy beszerzem arra.
4.
4.
patka21991
marha jo. en mar egy eve probalom beszerezni az enemy withint ps3-ra.
3.
3.
milyen az egy? érdemes tolni vele? gameplay bejön..
2.
2.
godach
Akármikor, amikor eldöntöm, hogy nem látogatom többé az oldalt, mindig eszembe jut, hogy pl ezt a játékot is itt ismertem meg, és a Diablo, Gothic, Elder Srcolls, Fallout mellett, ez is hatalmas kedvenc lett.
(Csak a fontosság miatt, említettem meg a fenti címeket), hisz ez, akármennyire is szépen fogalmazunk, egy kúrvajó játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...